‘Paradise’-Sinan afslører: Ingen var min type på hotellet

Selvom man tænder på både drenge og piger, er det ikke nødvendigvis nemmere at finde en, man er tiltrukket af, afslører Sinan.

Af Louise Vilsbøl - 2. maj 2021 kl. 10:55

Sinan Türkmen tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’ den som en del af startcarstet i sæson 17, som fra starten var kønsneutral, så gæsterne ikke nødvendigvis behøvede være par i form af dreng-pige, men godt kunne danne par med en af samme køn.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Det var en udvikling, der passede Sinan godt, for han har åbent fortalt, at han er panseksuel og ikke har nogle labels på sin seksualitet. Men hvad så med de andre deltagere?

– Jeg syntes ikke, der var nogen, der var mine typer på hotellet – virkelig ingen var mine typer, men jeg syntes, der var nogen, der var attraktive og flotte. Den jeg først fik øje på, var Anne Sofie, for jeg syntes hun var mega køn, hun havde flotte øjenbryn, og jeg har selv store øjenbryn, så vi havde allerede en fælles interesse der, forklarer Sinan og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kræftsygdom

– Jasmin følte jeg også allerede fra starten af, at hun var mega smuk,  det lyder måske lidt overfladisk, men jeg følte, hun havde en god udstråling. Og så synes jeg af drengene, at det var Lukas. Jeg synes, Lukas er en good looking guy.

Der var dog ikke nogen, hvor Sinan tænkte, at dem måtte han jagte og forsøge at få startet en romance op med. Men måske kommer der nogen ind i løbet af sæsonen, som er mere hans type – det må tiden vise.

Se den 17. sæson af ‘Paradise Hotel’ på Viaplay og Viafree tirsdag-torsdag.

LÆS OGSÅ: Trine afslører den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden