'Paradise'-Simone om Philip: Vi har prøvet at finde sammen igen

Selvom parret officielt er gået hver til sit, har de alligevel svært ved at holde fingrene fra hinanden.

Af Emilie Holm Egebro - 20. januar 2018 kl. 12:55

Det kom som lidt af et chok for de fleste, da ‘Paradise’-parret Simone Hvenegaard og Philip May i november afslørede, at de var gået fra hinanden. Ifølge parret var årsagen, at de var for forskellige.
Alligevel er der ingen tvivl om, at Simone og Philip har svært ved at holde sig fra hinanden. Parret har tidligere fortalt, at de snakker meget i telefon sammen og også ofte ses, da de stadigvæk betyder meget for hinanden, selvom de ikke er et par.
Da Realityportalen.dk mødte Simone til Reality Awards afslørede hun dog også, at parret har forsøgt sig på andet end at være venner:
– Tiden går, og det gør selvfølgelig ondt alle de ting, der sker efterfølgende, når man ikke er sammen, men det må man jo tage med. Det går fremad, og vi snakker stadig super godt sammen. Vi er dog ikke sammen igen, for når man bliver singler, så sker der ting, og så skal man starte forfra igen. Men vi har da lidt prøvet at finde sammen igen, men lige nu tror jeg, at vi holder den på venneplan. Vi ses, og det gør vi meget ofte og hygger os- men på venneplan, forklarede hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja savner en kæreste
Da Realityportalen.dk senere på aftenen mødte Philip indrømmede han også, at der stadig er følelser indblandet mellem dem:
– Status er, som det altid har været. Vi snakker sammen og er gode venner. Vi kan stadigvæk godt lide hinanden, men vi er ikke kærester. Jeg skal dog heller ikke ud at score nogle andre piger, der er jeg slet ikke, forklarede Philip.
Alligevel blev der for alvor hygget mellem Simone og Philip i løbet af aftenen, og der blev kysset en hel del. Philip erkender også, at han var ganske godt tilfreds med det:
– Ja, det skete sgu, og det var rigtig hyggeligt – vi holder jo stadig af hinanden, det er ingen hemmelighed. Og priserne skulle fejres.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fyre afslører: Sådan går det med kærligheden
Se hele interviewet med Simone øverst, hvor hun også afslører, hvad hun går og laver i dag.
Se også billedet af de søde paradisoer nedenfor:

Foto: Janus Nielsen


Nedenfor kan du også se interviewet med Philip, hvor han også fortæller, om han er klar til et nyt tv-program:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: Frederik Valeur: Sådan er det at være kæreste med Fie Laursen
SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe i vildt vægttab