‘Paradise’-Signe taler ud: Jeg er den atypiske realitydeltager

‘Paradise Hotel’-baben mener selv, at hun skiller sig ud fra mængden af deltagere, der gennem tiden har boet på hotellet

Af Lotte Knudsen - 26. september 2021 kl. 08:55

For omkring et år siden havde 23-årige Signe på ingen måde forestillet sig, at hun skulle medvirke i et realityprogram som ‘Paradise Hotel’. Men så kom corona og lukkede landet ned og gjorde livet mere kedeligt. Så hun savnede pludselig et eventyr.

Derfor sagde hun ja, da TV3 gerne ville have hende med til Mexico. Hun mener dog ikke selv, at hun er den fødte realitydeltager.

– Jeg er bestemt ikke den typiske realitydeltager. Da jeg var yngre, var jeg måske mere typen, men den person som jeg er i dag, er meget langt fra det, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: WHAT; Har ny ‘Paradise’-babe været med før?

Ifølge Signe går den typiske realitydeltager op i følgere, likes, træning og fest, og det har hun en klar holdning til.

– Jeg gider slet ikke det der influencer-fis, og jeg kommer absolut heller ikke til at blive personlig coach eller noget i den dur. Jeg har ikke tænkt mig at være en del af den verden, fortæller Signe

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Robinson’-babe har tabt 24 kilo

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Chris sætter flere ord på sit kønsskifte. 

Meldte sig på grund af buisness

Selvom Signe ikke går efter følgere på sin personlige Instagram-konto, håber hun på, at ‘Paradise Hotel’ kan skabe mere opmærksomhed omkring hendes nyopstartede virksomhed.

– Jeg meldte mig primært til, da jeg har en virksomhed ved siden af, hvor jeg arbejder som tatovør, og hvor jeg gerne vil have flere kunder – ikke fordi at jeg ikke har nok kunder, men jeg vil gerne kunne vælge og vrage lidt mere, så jeg bedre kan bestemme, hvad jeg gerne vil lave, forklarer Signe.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-stjerne afslører endnu en vild operation

Paradisoens salon hedder Orphic og ligger i København.