'Paradise'-Shanne efter sviner af Caroline: Jeg blev så skuffet - Her & Nu

'Paradise'-Shanne efter sviner af Caroline: Jeg blev så skuffet

Shanne fik sig noget af en overraskelse, da hun hørte om Carolines udtalelser i aftenens afsnit.

Af Emilie Holm Egebro - 23. februar 2017 kl. 22:45

Mens ‘Paradise’-baben Shanne Vega tror, at hun er Caroline Petersen er blevet gode venner på hotellet, forholder det sig helt anderledes, når man overværer aftenens program.
Caroline spørger Shanne i Pandoras, om hun er dum, og derudover taler hun grimt om Shanne bag hendes ryg gennem hele afsnittet. Blandt andet omtaler hun Shanne som en “kælling” og beskylder hende for at være “umoden”. Og det kommer meget bag på den eksotiske skønhed.
– Da vi skulle ind at se klippene til programmet, fortalte Caroline mig, at hun havde sagt en masse i afsnittet. Jeg blev rigtig trist og utrolig skuffet. Det er virkelig nederen at finde ud af, at hun bare sviner mig til bag min ryg. Især fordi jeg godt kunne lide hende derinde, fortæller Shanne og fortsætter:
– Jeg synes, hun går over stregen, når hun sviner mig så meget til, uden jeg har gjort noget. Men hun har sagt undskyld til mig nu og fortalt, at det kun var på grund af spillet, så hun kunne sætte mig i et dårligt lys. Vi har derfor fået talt ud omkring det, og vi er blevet rigtig gode venner nu. Jeg ved, jeg kan stole på hende idag, fordi hun kender min personlighed, hvilket hun ikke gjorde på hotellet.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe scorer chefen
LÆS OGSÅ: Ny paradiso er tidligere barnestjerne på DR Ramasjang
‘Jeg fortryder det’
Caroline indrømmer også efterfølgende, at hun sagde nogle ting omkring Shanne, som ikke var berettiget. Hvis hun kunne spole tiden tilbage, ville hun derfor også gøre tingene anderledes.
– Min bedste mulighed for at blive på hotellet var at få Christian som partner. Derfor prøvede jeg at sætte Shanne i et dårligt lys, så han ville tvivle på hende. Jeg har det dog dårligt over, at jeg snakkede så grimt om hende. I dag kan jeg godt lide hende, og hun er en super sød pige, slår Caroline fast og uddyber:
– Jeg fortryder derfor også, at jeg snakkede om hende, som jeg gjorde. Selvom jeg spillede spillet, giver det mig nemlig ikke ret til at snakke så grimt. Hvis jeg kunne lave noget om, ville jeg derfor have snakket pænere om hende.
LÆS OGSÅ: Her er de nye ‘Paradise’-deltagere
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas drømmer om familie med ny kæreste
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Paradise’-Michelles fyr er gift med en anden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.