'Paradise'-Sasha: Folk råber ad mig på gaden

Det er både godt og skidt at blive genkendt på gaden, fortæller paradisoen.

Paradise Hotel
Af Jonas Sand - 30. april 2015 kl. 11:55

Det kan være lidt af en omvæltning, når man deltager i ‘Paradise Hotel’. For pludselig skal deltagerne vænne sig til at blive genkendt på gaden, og det kan både være godt eller skidt.
– Det har været underligt. Jeg er ikke vant til, at folk bare råber ad mig på gaden. Men det er da meget sjovt, at folk pludselig kalder på en, siger Sasha til TV3.
– Det er også sjovt at være i byen som paradiso, men det kan også være irriterende, hvis man bare har lyst til at være sig selv. Det er lidt svært, når der er så mange, der kender en.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Frederikke: Jeg er skuffet over TV3
Gider ikke fyre
Det kan også være besværligt for kærlighedslivet, når man pludselig er blevet et kendt ansigt. Det afslører Sasha, der helt har droppet det i øjeblikket.
– Jeg synes, det er svært at finde en sød fyr, for jeg tænker altid på, om det bare er, fordi jeg har været med i ‘Paradise’. Så jeg gider faktisk ikke rigtigt, fortæller hun også.
Her kan du se hele interviewet med Sasha.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kasper i forhold: Længe leve Tinder
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.