'Paradise'-Sandy: Piger skal ikke have store tusser

Sandy Esko har en mening om piger med hang til store tatoveringer.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. september 2014 kl. 13:25

‘Paradise’-vinder Sandy Esko er ikke bleg for at dele sin mening. Den blonde pige har netop fortalt på sin blog, at hun ikke er fan af piger med store tatoveringer. Det fortæller hun om på sin blog.
– Nej nej nej, hvor kan jeg slet ikke holde det ud. Kæmpe tatoveringer til piger. Og det er altid de helt små skinny piger, der har de største tusser, why? I don’t get it. Og det værste er, at det er altid tidens moderigtige tatoveringer, de har. Det er sikkert meget pænt, problemet er bare at moden skifter, men det gør tatoveringerne ikke. De er sjovt nok permanente. Jeg synes, at tatoveringer er så maskuline, så jeg forstår det ikke, lyder det skarpt fra blondinen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Ronnie om kærestens graviditet: Vi er utålmodige
Blomster og kinesiske tegn
Sandy erkender, at hun måske er lidt alene om sin holdning, men hun har svært ved at sætte sig ind fascinationen. Særligt fascinationen af visse typer tatoveringer.
– Alle “de der” piger har blomster tusset på under- og/eller overarmen, ned af ribbenene eller fra hoften ned til låret. Og ja, det er blomster, fordi de er moderne. Ligesom kinesiske tegn, delfiner og tribals, som var moderne for 10-15 år siden, skriver hun.
Nogle foretrækker kvinder med mange tatoveringer, men Sandy er bestemt ikke en af dem, og for hende er det et stort “Nej tak herfra”. Modsat mener den barmfagre blondine dog også, at små tatoveringer til kvinder er utroligt fine, så længe de er placeret rigtigt.
– Selvom selve tatoveringen er 100 procent no go, så er stederne man får dem tatoveret også modepræget. Går man 10-15 år tilbage i tiden, fik piger deres tatoveringer på lænden, anklen og så videre. Nu er det mere moderne med nakken, bag øret, håndledet osv. Men små tusser til piger er go, afslutter hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha er blevet forlovet: Derfor er Anna den eneste ene
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser