'Paradise'-Sandra springer ud som designer - Her & Nu

'Paradise'-Sandra springer ud som designer

Sandra, som nåede finalen i ‘Paradise Hotel’ sæson 9, er i fuld gang med at lave sin egen tøjkollektion, og denne gang vil hun helt i mål.

Af Maria Bøgh Larsen - 12. oktober 2013 kl. 15:40

20-årige Sandra Rud Gaasedal, som i ‘Paradise Hotel’ blev kendt for at gå meget op i tøj og make-up, er netop i gang med at bevise, at det betaler sig at være ambitiøs og have en passion for mode.

– Jeg skal til at designe en kollektion for en designer, siger Sandra til Realityportalen.dk og uddyber:

-Jeg har altid interesseret mig meget for mode og hvad dertil hører.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nicolas: Jeg har fået ros for min deltagelse

Perfekt samarbejde

Det er på baggrund af denne kjole, at samarbejdet opstod. (Foto: Privat)

Det er på grund af denne kjole, at samarbejdet opstod. (Foto: Privat)

På Sandras blog finder man en masse om tøj og accessories, og nu skal hun pludselig til at være hjernen bag en ny tøjkollektion.

– Jeg blev for et stykke tid siden kontaktet af Camilla (o’camill), som kollektionen skal laves i samarbejde med, fortæller Sandra og fortsætter:

-Hun spurgte mig, om jeg kunne tænke mig at skrive om en af hendes kjoler, og det kunne jeg godt, siger en storsmilende Sandra, som i dag er meget glad for, at hun sagde ja, for det viste sig at være starten på at få opfyldt en stor drøm.

– Eftersom Camilla laver tøjet selv, så tænkte jeg, at det kunne være perfekt at starte et samarbejde med hende, da tøjet ville blive min stil og mit design, mens hun laver det, forklarer Sandra om ideen om et samarbejde med Camilla (o’camill), som har sin egen web-shop, hvor hun sælger sine egne designs. Ideen blev til virkelighed, og Camilla og Sandra arbejder nu tæt sammen.

-Det her samarbejde er rigtig fedt for mig, fortæller Sandra og uddyber:

-Både Camilla og jeg er rigtig spændte! Vi interesserer os begge for tøj. Hun designer og laver det, mens jeg elsker at style outfits, det er et godt match, konstaterer den kommende forretningskvinde med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Jeg er blevet voksen

God respons

Kollektionen, som Sandra, i samarbejde med Camilla, er i gang med at lave, får navnet ’Kassandra Gold ’, og navnet er bestemt ikke det eneste, der er styr på.

-Vi har allerede snakket omkring design til de næste stykker tøj, der skal laves, samt farver osv., fortæller Sandra, som desuden afslører noget andet på sin blog.

-Jeg kan afsløre, at det bliver meget min stil. Flotte farver, højtaljede nederdeler, eventuelt crop tops også og smukke kjoler. Så folk skal glæde sig, forvisser Sandra, som allerede har fået en del respons.

– Responsen omkring ’ Kassandra Gold Kollektionen’ har været rigtig god. Jeg har i hvert fald kun fået positive kommentarer både på min facebook-fanside, min private facebook-side, min blog og min instagram, smiler Sandra.

Og hvis man er interesseret i at se ’Kassandra Gold’ kollektionen, så skal man bare følge Sandras blog, her vil hun nemlig skrive, når tøjet kan købes, hvilket man kan gøre på www.ocamill.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anna har fået en kæreste

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.