'Paradise'-Sami om nyt program: Vi blev meget irriterede på hinanden

‘Paradise’-hunken slår fast, er der bestemt ikke altid var god stemning i kollektivet.

Af Emilie Holm Egebro - 13. november 2019 kl. 10:47

Når ‘Kollektivet’ ruller over skærmen på Viafree, ser det ofte ud som om, at de medvirkende hygger sig meget i hinandens selskab.
Der er dog ingen tvivl om, at der ligesom hos så mange andre roomies også kan opstå uoverensstemmelser og diskussioner, og ifølge Sami var stemningen under de tre ugers optagelser bestemt ikke altid god:
LÆS OGSÅ: Philip afslører: Simone og jeg ser stadig hinanden
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Paradise’-hunk er blevet single
– Der var op-og nedture, mens vi boede der. Vi hyggede os og drak rigtig meget, og alt i alt var det sjovt at være med. Selvfølgelig blev man træt af nogle personer, fordi man levede så tæt. Så det kunne godt være lidt trættende, og vi blev irriterede på hinanden. Anne er jo for eksempel meget flyvende hele tiden, så hende kunne man virkelig godt blive træt af, hvis hun åbnede munden for meget. Simone og Boris var også lidt trættende at se på, fordi de var meget kæreste-agtige, og hele tiden sad i sofaen og hyggede, forklarer Sami og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Sådan friede han
LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-par er gået fra hinanden
– Kasper var også lidt bestemmende over mig. Lea og jeg diskuterede også rigtig meget derinde, fordi vi begge har en kort lunte, når det kommer til hinanden, så vi kommenterede konstant på hinanden, men vi var også gode til at løse det. Vi var lidt gammelt ægtepar-agtige. Castet er dog rigtig godt, det er jo store personligheder, og det var fedt, at vi alle var singler. Dog ærgerligt, at Simone og Boris var så kæreste-kedelige.
Se ‘Kollektivet’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn