‘Paradise’-Rikke: Grænserne har rykket sig

Som tidligere deltager og nuværende vært på det populære program har Rikke Gøransson for alvor været tæt på ‘Paradise Hotels’ udvikling.

Af Mikkeline Andersen - 29. marts 2015 kl. 12:00

Tilbage i den tredje sæson af ‘Paradise Hotel’ tonede Rikke Gøransson frem på skærmen som deltager. I dag pryder hun stadig skærmen, men som vært. Rikke har uden tvivl oplevet ‘Paradise Hotel’ helt tæt på, og derfor har hun også været helt tæt på den udvikling, programmet har været igennem.
– Da jeg selv var med, var der strammere grænser for, hvad man kan tillade sig. Og så er tempoet i dag bare skruet op, fortæller Rikke til Realityportalen.dk.
Grænserne for, hvad man kan tillade sig på tv, blev uden tvivl rykket i den 9. sæson af programmet, da seks paradisoer havde en sekskant i poolen. Om de nye ’Paradise’-deltagere kan toppe den bedrift, kan kun sæsonen vise.
LÆS OGSÅ: Rikke: Jeg arbejder hårdt for min krop
Bliver bedre og bedre
Med 11. sæsoner og trofaste seere er ’Paradise Hotel’ et format, der er kommet for at blive, lyder det fra Rikke.
– Jeg kan lide det (programmet, red.), fordi det handler om mennesker. Jeg er vild med det psykologiske aspekt, de blomstrende kærlighedshistorier og det, at deltagerne skal tage valg og stå ved dem, siger hun.
Efter at have levet med ’Paradise Hotel’ i en årrække kunne man tro, at det er muligt at blive træt af programmet. Men nej.
– Ikke foreløbig, slår Rikke fast og tilføjer:
– Vi bliver bare endnu bedre til at lave formatet.
LÆS OGSÅ: Er Rikke Gøransson stadig single?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.