'Paradise'-Rikke: Derfor har vi skåret i deltagerne

Der er færre deltagere med i årets udgave af ‘Paradise Hotel’, og det er der en grund til.

Af Jonas Sand - 3. marts 2015 kl. 18:25

Hvis du er en af de personer, der har haft svært ved at huske ansigterne på de mange forskellige deltagere, som tjekker ind på ‘Paradise Hotel’ i løbet af én sæson, så er der gode nyheder til dig.
TV3 har nemlig skåret antallet af deltagere kraftigt ned til den nye sæson. Sidste gang var der hele 37 deltagere igennem, mens blot 20 personer tjekker ind på hotellet i den nye sæson. Og det er et helt bevidst valg.
– Vi vil gerne give deltagerne mere plads og gøre det muligt for folk hjemme i stuerne at få deres yndlingsdeltager. Der har været for mange deltagere med i de tidligere sæsoner, og det gik til tider alt for hurtigt, fortæller Rikke Gøransson til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rikke: Skønt med mere ansvar
Utroligt stærkt cast
Selv om der er færre deltagere med i den nye sæson, så betyder det ikke, at sæsonen bliver dårligere eller mindre sjov. Det lover Rikke Gøransson og fortæller, at man har været omhyggelig med at vælge de helt rette deltagere til sæsonen.
– Der er godt nok skåret ned på castet, men det er stadig utroligt stærkt. Vi har udvalgt nogle virkelig fede karakterer i år, der også får plads til at udvikle sig.
Der er premiere på sæson 11 af ‘Paradise Hotel’ i aften kl. 22:00 på TV3.

Se med i aften på TV3 kl. 22:00.
LÆS OGSÅ: Må vi præsentere dette års ‘Paradise’-bloggere på Realityportalen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.