'Paradise'-Philip har fået en kæreste: Hun er den eneste ene - Her & Nu

'Paradise'-Philip har fået en kæreste: Hun er den eneste ene

Den charmerende paradiso har fundet sammen med en ‘Paradise’-babe fra den nye sæson.

Af Emilie Holm Egebro - 17. februar 2017 kl. 09:15

I aftes var der forpremiere på den spritnye sæson ‘Paradise Hotel’, som ruller over de danske tv-skærme på tirsdag klokken 22.00 på TV3.
Både nye såvel som gamle paradisoer væltede ind på den røde løber, inden første afsnit blev vist, og her havde paradisoen Philip May, som også er med i den nye sæson, en glædelig nyhed.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-Philip i voldsomt uheld
Han kunne nemlig afsløre, at efter en lang og hård jagt efter ‘Paradise’-baben Simone Hveenegaard Nielsen, der er med i startcastet på den nye sæson, havde han endelig fået hende på krogen på Valentinsdag.
– Vi er blevet kærester! Jeg har sgu fundet hende. Hun er den eneste ene for mig. Hun skal føde mine børn. Det er dog ikke lige nu – først om tre år, afslører en lykkelig Philip til Realityportalen.dk.
Se videoerne nedenfor, hvor Philip fortælle om jagten på Simone, og det nye par give den gas på den røde løber.SMUGKIG: Philip indtager ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nikita Klæstrup bliver ‘Paradise’-vært
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Jeg er 100 procent single
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.