'Paradise'-Philip efter kys: Nanna er en dejlig pige

Endelig lykkedes det Philip – med smil og charme – at skaffe sig sit første ‘Paradise’-kys.

Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 17. marts 2015 kl. 8:49

Fra første dag på ‘Paradise Hotel’ har Philip kæmpet for at få et kys af Monique. Men gang på gang er den veltrænede fyr blevet afvist. Men, men, men. I aftes lykkedes det omsider for Philip at få et kys. Ikke af Monique, men af Nanna, og det gør ham absolut ingenting.

Paradise Hotel

Philip kan ikke modstå Nannas personlighed (Foto: TV3)


– Nanna og jeg er siden dag et kommet hjernedødt godt ud af det med hinanden personlighedsmæssigt. Og jo mere jeg lærer hende at kende, jo mere har jeg lyst til at være sammen med hende, siger Philip til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Nanna er sig selv. Hun er sød, smilende og kan altid gøre mig i godt humør.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nanna: Flirteri gør mig nervøs
Monique er et “no go”
Selvom Nanna kan charme Philip, så var det Monique, som i første omgang gjorde indtryk på ‘Paradise’-fyren.
– Jeg faldt fuldstændig pladask for Moniques øjne. De hypnotiserede mig fuldstændig, og så kunne jeg også godt lide hendes uskyldighed. Men nu når jeg ser programmet, var der sgu ikk så meget uskyldighed, lyder det med et grin.
Monique gjorde det klart, at hun ikke tænder på Philip, men selv mener Philip, at hun sendte ham blandede signaler. Og så vil man altid have det, som man ikke kan få, så der gik sport i at charmere hende, fortæller han. I dag er han er ikke betaget af Monique, som han var det inde på hotellet.
– Efter jeg har set de første otte afsnit, kan jeg sige med 100 procent sikkerhed, at Monique ikke er noget for mig personlighedsmæssigt. Jeg kan lide mennesker med en positiv tilgang til tingene, og hun har et meget negativt syn på tilværelsen. Det selvfølgelig ærgerligt, jeg først skal finde ud af alle de her ting hjemme i Danmark.
LÆS OGÅS: Muskuløse Philip: Jeg er en blød fyr
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.