'Paradise'-Pernille springer ud som komiker

Pernille Nygaard blander underholdning og en scene sammen, når hun optræder som stand up komiker.

divaer i junglen, mig og min mor, paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 25. februar 2015 kl. 13:42

I ‘Paradise Hotel 8’ kunne Pernille Nygaard altid få smilet frem, når hun fik slynget mere eller mindre kringlede kommentarer og fortællinger af sted. Noget kunne tyde på, at den tidligere paradiso har underholdende kommentarer nok til et helt show. Hun er i hvert fald debuteret som komiker.
– Jeg kunne sagtens se mig selv som stand up komiker. Men der er så mange ting, jeg gerne vil være, så jeg skal finde ud af, hvad jeg helst vil, og hvad der er bedst til mig. Så derfor prøver jeg en masse af, fortæller Pernille til Realityportalen.dk og afslører:
– Jeg optræder måske snart igen, men først til sommer. Jeg skal lige have mit show trænet ordentligt igennem.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Pernille med i ‘Mig og min mor’
Elsker at optræde
Pernille har altid været vild med comedy, og derfor kastede hun sig ud i det og optrådte foran en masse mennesker med sit eget show.
– Jeg havde selv lavet showet, og det handlede egentlig mest om mig, lyder det smågrinende.
At skulle være sjov og underholdende på kommando har ikke skræmt paradisoen væk fra scenen.
– Det var rigtig sjovt og fedt at optræde. Jeg elsker at optræde og stå på en scene, det har jeg faktisk elsket, siden jeg var barn. Jeg var helt sikkert mega nervøs, inden jeg skulle på, og lige da mit navn blev råbt op, men bagefter var det bare så fedt.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Pernille vil være dyrlæge
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.