'Paradise'-Pernille: Derfor endte jeg i fængsel - Her & Nu

'Paradise'-Pernille: Derfor endte jeg i fængsel

En sag om stoffer sendte Pernille i fængsel og i medierne, inden ‘Paradise Hotel’ var i gang. Nu er hun løsladt.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 31. januar 2014 kl. 17:35

For tiden kan man se Pernille feste og hygge sig på ‘Paradise Hotel’, men hverdagen har den seneste tid langt fra været præget af kulørte drinks og festglade mennesker. Pernille har nemlig siddet i fængsel, fordi hun var i en lejlighed, som politiet fandt stoffer i. En helt urimelig oplevelse.
– Tanken om, at jeg skulle i fængsel, var forfærdelig og urealistisk! Jeg vidste, at jeg var uskyldig, og det var nok det værste af det. Man kan hurtigt blive dømt på noget, som man ikke har gjort, fortæller Pernille til Realityportalen.dk og understreger:
– Jeg har intet med de nævnte stoffer at gøre. Jeg var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Sagen er ikke lukket endnu, fordi der er flere involverede, så der er en masse efterforskning.
LÆS OGSÅ: Laura fortryder: Tænkte på mig selv
Ked af mediernes reaktion
Allerede inden det første afsnit af ‘Paradise Hotel 10’ var rullet over skærmen, havde Pernille fyldt medierne på grund af den sag, som hun er nu løsladt fra. Løsladt fra fordi der ingen beviser er mod hende.
– Jeg har fået meget blandede reaktioner på det. Mine venner og familie vidste selvfølgelig godt, at jeg intet havde med det at gøre. Men jeg synes, at det er tarveligt, at medierne skulle blæse det sådan op. Men det er jo klart, når man har været med i ‘Paradise’, og de skal have penge i kassen.
Som om det ikke var nok at være blevet arresteret for noget, som man intet har med at gøre, så måtte Pernille leve med tanken om, at hendes familie skulle læse om hele sagen i medierne.
LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz: Jeg vil gerne videre i mit liv
Vil holde lav profil
Selvom Pernille er træt af, at hun ikke kunne være med til snigpremieren på ‘Paradise Hotel’, så er hun glad for at være langt væk fra fængslets indelukkede tilværelse.
– Det er dejligt at være ude igen. Jeg føler, at jeg har været væk i flere måneder. Jeg skal holde mig langt væk fra det, der har med stoffer at gøre, og så vil jeg nok også holde lidt lav profil, indtil alt det her er ovre.
Pernille er i dag ved godt mod, som hun udtrykker det, hvilket hun takker Sandra og Julianne, som hun snakkede godt med i fængslet, for.
LÆS OGSÅ: Kasper om sit kysseri: Man glemmer tid og sted
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.