'Paradise'-Patrik som iværksætter: Produktet er unikt

'Paradise'-Patrik som iværksætter: Produktet er unikt

Drømmen om egen virksomhed er nu en realitet for den tidligere paradiso.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 17. juni 2015 kl. 14:55

En eftermiddag inden ugens fodboldtræning sad Patrik Jensen fra sidste års ‘Paradise Hotel’ med kammeraten Rasmus, da en lys idé kom til de to fyre. Efter en kort betænkningstid valgte de derfor at lave deres egne t-shirts og springe ud som selvstændige.
– Først og fremmest er t-shirten noget, alle mennesker har i deres garderobe. Dernæst var vi trætte af, at hvis man skulle have en ordentlig t-shirt i god kvalitet, som holder mere end to gange i vask, så skulle man ud at spendere 400 til 500 kroner, fortæller Patrik til Realityportalen.dk og uddyber:
– Vi ville derfor lave vores egne t-shirts i god kvalitet, som man ser fra de lidt mere eksklusive mærker, og sætte vores eget præg med hensyn til pasform og design. Alt i alt handler det om, hvad vi selv vil gå i, og hvad vi selv vil bruge vores penge på.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrik: Reality-livet gjorde mig afhængig
Satser på fremtiden
At starte sit eget brand er ikke noget, man gør fra den ene dag til den anden, har Patrik og Rasmus måtte erkende. Gennem det sidste års tid har de to kammerater været i kontakt med SKAT og skabt et samarbejde med en fabrik, der skal producere deres t-shirts.
– Vi skulle blandt andet finde ud af, hvilket stof, der skulle bruges, og hvordan ærmerne skulle syes. Det er ikke noget, man bare lige gør. Det kræver tid og en masse arbejde. Især når man som os skal sætte sig ind alt administrativt fra bunden af, siger han.
Patrik og Rasmus håber, at de i fremtiden kan etablere sig på det danske marked, så deres t-shits bliver et ‘must have’ i enhver fyrs klædeskab. Endnu har de ikke indgået samarbjde med en butik, så derfor foregår alt salg fra deres hjemmeside.
– Salget går bedre end forventet, men vi vil helt sikkert gerne ud i fysiske butikker. Det er i de fysiske butikker, folk kan mærke produktet og fornemme kvaliteten. Så vores næste skridt er at få vores t-shirt til salg i enkelte butikker.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrik: Det er pinligt at blive genkendt
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.