‘Paradise’-Patrick: Sådan scorede jeg min kæreste

Patrick Holsøe har fundet kærligheden i Danmark.

Af Lotte Knudsen - 13. oktober 2021 kl. 6:53

Det er næppe gået nogens næse forbi, at der er kommet hele fire kærestepar ud af de 21 deltagere i sæson 18 af ‘Paradise Hotel’. Men udover de 8 deltagere, er der også andre paradisoer, som har fundet kærligheden efter hjemkomsten til Danmark.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sille åbner op: Jeg har høje forventninger til kærlighed

Patrick Holsøe er en af dem. Han blev efter hjemkomsten kærester med en pige, som han mødte på den populære dating app Tinder. Nogle vil måske undre sig over, at paradisoen er lykkes med at score over besked. I ‘Paradise Hotel’ fik han nemlig til opgave at at forføre en pige således, og her skrev han ‘Kunne du finde på at have sex på hotellet?’. Det faldt ikke i god jord, men Patrick har lært af sin fejl.

– Jeg skrev ikke en klam besked til hende til at starte med, fortæller Patrick og fortsætter:

– Jeg tror, at jeg skrevet noget i stil med “Du ser sød ud”.

LÆS OGSÅ: SE HER: Et af de mest pinlige øjeblikke på ‘Paradise Hotel’

Efter den gode start og en masse gode stunder valgte Patrick at afsløre sin deltagelse i sæson 18 af ‘Paradise Hotel’.

– Hun har aldrig set paradise eller noget andet reality. Hun er ikke så meget til den type, så da jeg fortalte hende det, var det første hun sagde “Det mener du bare ikke”, og jeg tænkte bare “fuck mig”, fortæller en smaskforelsket Patrick.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Patrick fortæller om at være med i sæson 18 af ‘Paradise Hotel’…

Kæresten og Patrick fik dog snakket om tingene, og I dag er alt godt.

– Jeg elsker hende over alt på jorden. Vi har det pisse godt, og hun støtter mig, fortæller Patrick.

LÆS OGSÅ: Nikita er klar til ‘Bachelor’