Patrick efter finalen: Min sidste gang på 'Paradise Hotel' - Her & Nu

Patrick efter finalen: Min sidste gang på 'Paradise Hotel'

Pigerne kommer højest sandsynligt til at kigge langt efter Patrick i næste sæson af ‘Paradise Hotel’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. maj 2016 kl. 15:50

Det var lige ved og næsten for Patrick og Michelle, der måtte se sig slået på målstregen af Caroline og Mathias i årets ‘Paradise-Hotel’ finale. Det var Patricks anden sæson på hotellet, og som det ser ud lige nu, vil Patrick ikke vil gøre et tredje forsøg på at vinde titlen og de 500.000 kroner.
– Det er nok sidste gang, at jeg deltager i ‘Paradise-Hotel’. Ellers skal der ske noget helt nyt for mit vedkommende, for eksempel at TV3 samlede alle mulige gamle deltagere, og lavede en sæson på det, fortæller Patrick til Realityportalen.dk
Nyheden vil uden tvivl knuse en stribe af pigehjerter, der måske allerede nu drømte om at følge den veltrimmede paradioso i endnu en sæson. Men det har sine omkostninger at drage til Mexico for at feste i 10 uger.
– Det tager ret hårdt på mig fysisk, da vi drikker meget på hotellet, og jeg normalt går meget op i min krop og min kost. Men nu havde jeg medvirket i ‘Paradise-Hotel’ før, så jeg vidste lidt mere om, hvad jeg gik ind til, derfor nød jeg også denne sæson meget mere.
LÆS OGSÅ: Patrick efter ‘Paradise’-finalen: Jeg har det stramt over at tabe til Caroline
LÆS OGSÅ: Årets ‘Paradise’-vinder: Alt, hvad jeg sagde til Caroline, var en stor fed løgn
Fedeste oplevelse

Selvom det nok ikke bliver til en sæson mere for Patrick, vil han huske tilbage på Mexico og ‘Paradise-Hotel’ som en af fedeste ting, han har oplevet.
– Det var været en super fed sæson og oplevelse, som jeg aldrig ville være foruden. Jeg har fået en masse nye venner, som jeg har knyttet et tæt bånd til, fortæller Patrick.
Men med berømmelsen kommer opmærksomhed, og det kan godt være hårdt til tider. En tur på strøget tager i hver fald lidt længere tid for Patrick, end den gjorde før han rejste til Mexico.
– Efterfølgende har det dog været lidt hårdt, da det kan være svært at shoppe på strøget på grund af de mange mennesker, så det har jeg holdt mig lidt fra. De er allesammen super søde, men en tur på strøget, som normalt tager et kvarter, den tager nu en time.
Se billeder af Patrick i galleriet øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’: Sådan er Michelle og Patricks forhold i dag
LÆS OGSÅ: Caroline snydt og såret i ‘Paradise’-finale: Mathias ha udnyttet mig hele vejen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.