'Paradise'-par i voldsom ulykke

Det gik galt for ‘Paradise Hotel’-parret under en river rafting-tur i USA.

Af Louise Vilsbøl - 20. juli 2017 kl. 6:05

Simone og Philip er netop hjemvendt fra USA, hvor de siden begyndelsen af juli har været på en vaskeægte drømmerejse, som man har kunnet følge med i på Instagram, hvor de flittigt har lagt billeder ud af deres mange oplevelser. Men det er ikke alle oplevelser, der har været lige sjove. Under en river rafting-tur sammen med Simones kusine, hendes mand og deres to børn var det ved at gå helt galt, det skriver JuicyPlay.
– Vi havde en medarbejder med, og vi skulle selvfølgelig padle og følge hans ordre. Jeg var SÅ bange! Der var helt vildt meget strøm i vandet. Pludselig kom der to høje bølger efter hinanden, og Philip, som sad foran, væltede ind i min kusines mand, så han røg i vandet, og det gjorde min kusines søn på 14 også, afslører Simone overfor JuicyPlay og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Philip og Simone afslører: Vi skal have børn, når…
– Medarbejderen blev så chokeret, fordi det ikke er noget man oplever tit. Min kusines mand sad fast under båden med foden, heldigvis så Philip det. Manden reddede først min kusines søn og derefter min kusines mand. Men der var så meget strøm, og det var så skræmmende.
Den voldsomme oplevelse skete sidst på turen, og heldigvis kom ingen til skade, så det blev ved forskrækkelsen, og de havde haft en god oplevelse på Kern River indtil da. Philip uploadede endda en video fra deres river rafting-tur på Instagram, hvor man kan se, at det går vildt for sig – se den herunder.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder beskyldt for pyramidespil: Far sagde, jeg skulle genoverveje

FREMAD!!! En god gammeldags rafting ?#SimoneVilHellereSiddeIBåden

A post shared by Philip Mikkelsen (@_philipmay_) on


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline afslører: Jeg har været sammen med Peter Birch
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.