'Paradise'-par vil gerne flytte sammen

De er skrappe, dullede, sjove og bedste veninder, og overvejer nu at bo sammen i København.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 27. oktober 2014 kl. 8:55

Sandy Esko og Nathali Albek var nærmest bedste veninder fra første dag de mødtes på ‘Paradise Hotel’ i Mexico, fortæller Sandy til Realityportalen.dk. Og de to blondiner har seriøse overvejelser om at flytte sammen hos Nathali i København.
@locker

Sådan ser Sandy ud, når hun fester med sin bedste veninde Nathali. (Foto: Nathali Albek/Sandyesko.dk)

Sådan ser Sandy ud, når hun fester med sin bedste veninde Nathali. (Foto: Nathali Albek/Sandyesko.dk)


– Vi er rigtig tætte, vi ser ikke hinanden særlig tit, men snakker rigtig meget sammen i telefon. Det er også derfor, vi har snakket om at flytte sammen, siger Sandy og uddyber:
-Nathali spurgte mig allerede, da vi kom hjem fra Mexico, om jeg ikke ville flytte ind hos hende i København, men timingen var rigtig dårlig. Nu afslutter jeg min uddannelse her til november, så nu overvejer vi det.
LÆS OGSÅ: Irina afslører babyens køn
Max tøsehygge, men
Pigerne har da også allerede tænkt over, hvor hyggeligt det vil blive, når og hvis de flytter sammen. Men de ved samtidig også, at der kan opstå problemer.
– Hvis Nathali og jeg flyttede sammen, så ville vi den ene dag sidde og flette hinandens hår, og den anden rykke totterne ud på hinanden! Altså vi er meget forskellige, fortæller blonde Sandy grinende, men selvom de er forskellige, er de også gode til at snakke om tingene. Og så fortæller hun, at Nathali har en lidt skør regel omkring sine sofapuder.
– Nathali har regler som, at man kun må læne sig op af hendes sofapuder, men ikke lægge sig på dem, og så skal man så selv gætte, hvilke puder i sofaen den regel gælder for.
Nathali er også mega klar til fest. (Foto: Sandyesko.dk/Privat)

Nathali er også mega klar til fest. (Foto: Sandyesko.dk/Privat)


Men hvor Sandy ofte stresser rundt, er Nathali også rigtig god til at hygge. Hun tænder gerne stearinlys og bruger lang tid på hygge og madlavning, og Sandy er faktisk ikke i tvivl om, hvor fantastisk de to ville få det.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nathali: Klar til drømmejob
Fest, tømmermænd og botox
Hvis man spørger Sandy, hvad hun tror, de to skøre blondiner ville få tiden til at gå med, så har hun en del bud.
– Jeg tror, at vi ville feste hver weekend og så shoppe med solbriller og tømmermænd dagen efter. Vi elsker de samme ting, og vi ville få gejlet hinanden op til alt muligt. Jeg ved bare, at vi kunne finde på at gå fra en botox-klinik til en tur i Tivoli med pittstop et sted, hvor de har drinks, fordi sådan er vi bare. Det er altid ren spontanitet, når vi er sammen, siger hun.
I øvrigt har det lækre veninde-par også planer om at tage en tur til USA, hvor de skal tilbringe en måned i hinandens selskab. Ingen flybilletter er dog bestilt endnu, da de begge har mange ting, der skal falde på plads inden. Men én ting er sikkert, det tætte forhold mellem de to veninder har fået Sandy til kraftigt at overveje at rive teltpælene op hjemme i Aalborg og skifte adressen ud med København.
LÆS OGSÅ: Sandy: ‘Paradise’ åbner en verden af muligheder
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.