'Paradise'-par snakker om børn

Indenfor nærmeste fremtid kan vi forhåbentlig glæde os til en lille ‘Paradise’-baby.

Af Emilie Holm Egebro - 26. december 2016 kl. 12:55

Den 25-årige ‘Paradise’-vinder Mathias Jensen og den 22-årige ‘Paradise’-babe Sasha Wulff Petersen mødte hinanden til Reality Awards i januar, og i september afslørede parret, at de var blevet kærester.
Efterfølgende er paradisoerne flyttet sammen, og i næste uge fejrer de også jul i hinandens selskab. Derudover er de begyndt at snakke om børn.
– Det skal da ikke være nogle hemmelighed, at vi har talt meget om børn, og at vi gerne vil have dem sammen. Det skal dog ikke være lige nu, da det på ingen måde passer ind i den måde, som vi arbejder på i øjeblikket. Men skulle det være sådan, at jeg blev gravid, så ville en abort aldrig komme på tale, afslører Sasha og uddyber:
LÆS OGSÅ: Mathias er den største vinder i 9 år
– Jeg vil gerne have fire børn, men Mathias vil kun have to, så jeg kan ikke rigtig tvinge to ekstra børn nedover ham. Mathias vil gerne have første barn, inden han fylder 30 år, men jeg synes, det er lidt sent, så jeg har sagt, at jeg gerne vil have børn om cirka to år, når jeg er 24 år. Men nu må vi se. Vi tager tingene lidt, som de kommer
Mathias har allerede besluttet, at hvis parret får en søn, så skal han hedde Theodor. Sasha er dog endnu ikke helt overbevist om navnet.
LÆS OGSÅ: Paradisoer jubler: Vi er kærester
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mathias afslører: Dét skete der i virkeligheden under lagenet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.