'Paradise'-par er klar til børn - Her & Nu

'Paradise'-par er klar til børn

Meget tyder på, at vi inden længe kan se frem til en sød lille ‘Paradise’-baby.

Af Emilie Holm Egebro - 14. maj 2018 kl. 07:25

Til september er det to år siden, at ‘Paradise’-deltagerne Sasha Petersen fra 2015-udgaven og Mathias Jensen fra 2016-udgaven sprang ud som kærester. De to havde kendt hinanden i et stykke tid, inden de officielt blev kærester, og de fejrede derfor forholdet ved at flytte sammen med det samme.
SE BILLEDET: Bedrageri-sigtet ung mor er blevet gift
Allerede kort tid fortalte parret, at de snakkede om børn og gerne ville have det sammen i fremtiden – gerne om cirka to år. Nu er to år snart gået, men det blev dog en lille hund, som først blev det nye medlem af familien. Der er dog ingen tvivl om, hvad næste skridt er for parret:
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne springer ud som skuespiller i Netflix-serie
– Det skal ikke være en hemmelighed, at vi har snakket rigtig meget om børn, og vi glæder os rigtig meget. Vi har dog ikke sat nogen “dato” for, hvornår det præcis skal være endnu. Jeg skal først være klar til at skifte mit nuværende arbejde ud, da jeg ikke lige føler, at en baby passer ind i nattelivet. Derudover kunne vi også rigtig godt tænke os at få købt drømmehuset først, forklarer Sasha og fortsætter, at parret stadigvæk har det fantastisk sammen og nyder livet med deres lille hund:
HOT NEWS: Fie Laursen klar med eget tv-program
– Vi arbejder rigtig meget begge to, men inden længe tager vi en uge ned i varmen, hvilket vi glæder os rigtig meget til. Det bliver vores første ferie sammen, så det bliver virkelig skønt. Vores lille hund, Joe Joe, vokser, så han er ikke en lille hvalp mere. Han er en fantastisk hund og godt opdraget – når han altså ikke lige spiser vores opladere, griner hun.
LÆS OGSÅ: Sarah Louises søn indlagt: Frygtede hjerneskade
Se de søde billeder af Mathias og Sasha nedenfor:

❤❤❤ #myoneandonly #ingenover

Et opslag delt af Sasha Wulff Petersen (@sashawulff) den

Min bedre halvdel og jeg ?? #elskerdig @sashawulff

Et opslag delt af Mathias With Jensen (@mathiaswith) den


LÆS OGSÅ: Janni om Caroline efter jungle-krig: Vi bliver aldrig veninder
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om ny kæreste: Vil gerne have børn sammen
LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende