'Paradise'-par jubler: Nu flytter vi sammen

Simone og Philip har besluttet sig for at finde en lejlighed sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 4. maj 2017 kl. 10:36

Til ‘Paradise’-premieren i februar afslørede paradisoerne Simone Hvenegaard Nielsen og Philip May, at de var blevet kærester. Parret er stadigvæk meget glade for hinanden og har derfor nu besluttet sig for, at de er klar til næste skridt sammen.
– Vi har besluttet os for at flytte sammen. Vi har dog ikke fundet en lejlighed endnu, men vi leder efter en her i Slagelse, hvor jeg kommer fra. Både mit studie, arbejde og min familie er her, så jeg er ikke så nem at rykke herfra, før jeg er færdig med mit studie. Desuden er boligerne i København også dobbelt så dyre som i Slagelse, forklarer Simone til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone: Sådan scorede Philip mig
– Jeg bor hos mine forældre og Philip med en roomie, så vi glæder os super meget til at få vores helt eget. Det bliver fantastisk at flytte sammen. Vi søger en minimum toværelseslejlighed med en husleje på højst 6000 kroner om måneden. Philip har nemlig også transportudgifter til København, hvis han fortsætter med at arbejde derinde, fortsætter hun.
Simone tilføjer, at hun og Philip i forvejen er sammen hver dag, og derfor er der ingen grund til, at de ikke skal bo under samme tag også.
Se billeder af Simone og Philip øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip har fået en kæreste: Hun er den eneste ene
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone afslører: Jeg spiller Lenny og Philip ud mod hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip efter Simones exit: Jeg fortryder det
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.