‘Paradise’-par har slået op

Kærligheden holdt ikke længe for de to paradisoer.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. oktober 2021 kl. 15:57

Det blev en kort fornøjelse for ‘Paradise Hotel’-parret Vanessa Balle Johannsen og Anton Underbjerg. For et halvt år siden blev de kærester, men allerede for fire uger siden stoppede de forholdet.

Det var Anton, der gik fra Vanessa.

Artiklen fortsættes under videoen med Vanessa og Anton, der fortæller om deres tid på ‘Paradise Hotel’…

LÆS OGSÅ: Cecilie taler ud om vild fødsel: Fuld Christopher og ved at føde i taxa

– Grunden til at vi ikke er sammen længere, er jo bare, at jeg ikke rigtig syntes, det fungerede som kærester, vi havde nok været bedre som venner. Jeg går meget i byen og har nok bare lidt brug for at være mig selv og gøre det, som jeg har lyst til, fortæller Anton til Realityportalen.

Vanessa og Anton. (Foto: Janus Nielsen.)

Vanessa er i dag okay med, at de ikke er sammen, og hun bekræfter, at det var Anton, der gik fra hende. Hun fortæller, at de, efter han slog op, har forsøgt at give forholdet en chance mere ved at aftale, at de ikke skulle se andre. Parret har de sidste uger set hinanden og sovet sammen flere nætter, men det gik alligevel ikke at blive kærester igen, da der var for mange skænderier og for meget jalousi indblandet.

LÆS OGSÅ: Frederik afslører nye ‘Robinson’-hemmeligheder: Produktionen var ikke glad

– Ethvert forhold har sine egne spilleregler i forhold til, hvad der er okay og ikke okay. Men man skal også spille efter de samme regler så. Det har Anton meget, meget svært ved at finde ud af, siger Vanessa, der havde oplevelsen af, at hun ikke måtte gå i byen, mens Anton gerne måtte.

Parret stod frem som kærester, da der var premiere på ‘Paradise Hotel’ sæson 18. I dag har de det, på trods af uenighederne, begge to fint efter bruddet.

LÆS OGSÅ: Populært reality-program er tilbage

– Jeg har det helt fint, bruger masser af tid sammen med vennerne. Det er lidt nemmere at ses med dem hver dag, når man ikke skal sætte tiden af til en kæreste længere også. Synes aldrig det er nemt at slå op, men det er min helt klare overbevisning, at det er bedst sådan her, siger Anton.

LÆS OGSÅ: Oprevet ‘Luksusfælden’-deltager: De er nogle røvhuller