'Paradise'-par frygter orkan: Flygter fra luksushotel - Her & Nu

'Paradise'-par frygter orkan: Flygter fra luksushotel

En eksotisk luksusrejse til Thailand har taget en uventet drejning for Nadja og Lenny.

Af Louise Andersen - 3. januar 2019 kl. 15:06

En kraftig tropisk storm truer lige nu ferieøer i Thailand, og det er netop her Nadja Hansen og Lenny Pihl, kendt fra ‘Paradise Hotel’, nyder en eksotisk luksusferie.
Selvom parret ikke befinder sig et område, som for alvor er truet af stormen, er parret alligevel nervøse.
– Mig og Nadja har kørt hinanden helt op, så vi skrider i morgen tidlig. Vi bor på et hotel 20 meter fra havet, så hvis der kommer bølger, er vi fucked. Nadja kan kun hundesvømme, og jeg har ingen kondi. Vi dør 100 procent, hvis der kommer tornado på vores ø, så vi må på fastland så hurtigt som muligt, og det kan først blive i morgen tidlig, siger Lenny til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler afslører nyt fælles projekt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor
Lenny har forgæves forsøgt at spørge ind til, hvorvidt parret er i fare, men det er meget begrænset, hvor gode hotellets ansatte er til at kommunikere.
– De forstår ikke en skid engelsk her, og folk virker meget underlige. Det er svært at finde ud af, om vi er ved at dø, eller om alt er OK. Vi er på Koh Samet, og jeg kan ikke læse om noget heromkring. Jeg har hørt, at vi er 500 kilometer fra orkanens midtpunkt, men når det er i havet, at der er ballade, så er det svært at sige, hvad der kan ske, siger Lenny.
Der er udsigt til, at de to turtelduer forlader ø-paradiset, så snart de kan, og tager til fastlandet. Parret havde ellers betalt for deres luksushotel frem til lørdag, men allerede fredag forlader de det og flygter til fastlandet.
– Vi rejser tilbage til Bangkok i morgen formiddag, og så bliver vi der i et par dage, og så skal vi alligevel hjem til Danmark, fortæller Lenny.
LÆS OGSÅ: Princess: Jeg er besat af et spøgelse
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single