'Paradise'-par flytter fra forældrene og ind i ny lejlighed

Et velkendt ‘Paradise’-par er særligt glade i disse dage, da de har fået fælles lejlighed.

Af Emilie Holm Egebro - 12. december 2018 kl. 7:25

Det er ingen hemmelighed, at Trine og Mathias var glade for hinanden på ‘Paradise Hotel’. Faktisk så glade, at Mathias faldt på knæ og spurgte Trine, om hun ville være hans ‘Paradise’-kæreste. Trine svarede ja, men det blev ikke bare ved dét. Parret fandt nemlig rigtigt sammen, da de kom hjem til Danmark.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg skal være far
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine skiftet ud med Playboy-model
Sidenhen har kærligheden varet ved, og tilbage i september kunne Trine fortælle, at hun var flyttet fra sin lejlighed i Aarhus og ind hos Mathias’ forældre på Fyn sammen med Mathias.
Parrets plan var, at de ville spare penge op, så de kunne finde en fælles lejlighed i Odense. Trine slog dog fast, at de ikke havde travlt og blot håbede at finde noget engang i det nye år.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Faren til Amalies barn tiltalt i kæmpe sag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas Holst og familien afholder store flyttedag


LÆS OGSÅ: Der bliver ikke optaget flere ‘Årgang 0’-programmer
Heldet har dog været tidligere ude end forventet, for allerede nu har parret fundet deres nye hjem.
– Det går helt fantastisk med os, og vi har netop fået lejlighed. Den ligger i Odense centrum og er lidt over 80 kvadratmeter. Den har to altaner og tre værelser, og det er en lejlighed, som vi lejer. Vi flytter ind den første januar, og så når vi lige at komme på plads, inden vi den 12. januar rejser to uger på ferie til Egypten.fortæller Trine til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vi fandt lejligheden på Boligportalen. Vi har ledt efter lejlighed i lidt tid nu, da vi gerne vil have vores eget hjem sammen og gerne vil have et sted, hvor vi kan få venner på besøg og min familie fra Aalborg. Det er lidt mere rart med sit eget hjem. Jeg fortsætter med at arbejde ved den frisør, jeg er i nu, men jeg er så heldig at have den bedste chef i hele verden, der åbner en frisør i Odense, fordi jeg vil flytte dertil. Han stoler og tror på, at jeg kan skabe en god salon der. Så jeg skal være chef i salonen og være med til alt fra start.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser