'Paradise'-par afslører: Søger efter fælles lejlighed

Et velkendt reality-par har besluttet at tage forholdet til næste step.

Af Emilie Holm Egebro - 21. oktober 2019 kl. 9:00

Under forrige sæson af ‘Paradise Hotel’ opstod der amoriner i luften mellem sangeren Kevin Andreasen aka Bro og Miss Paradise-vinderen Elina. Der skulle dog gå lang tid, inden de officielt var kærester, selvom de datede siden hjemkomsten fra Mexico. I september sidste år fortalte Bro dog endelig, at det var blevet officielt mellem de to.
I starten af marts afslørede Bro, at han var begyndt at lede efter den rette lejlighed, så han kunne flytte fra forældrene i Rødovre. Han fortalte desuden, at tanken var, at Elina skulle flytte ind i lejligheden på sigt, og at han glædede sig meget til, at de skulle flytte sammen indenfor nærmeste fremtid.
LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline har været indlagt: Jeg har grædt så meget
Et par måneder efter så det dog ud til, at det var gået galt mellem parret, der pludselig havde slettet samtlige billeder af hinanden på deres sociale medier.  Alt endte dog lykkeligt igen, for i slutningen af august begyndte Elina og Bro igen at dele billeder af hinanden, og nu er parret klar til at flytte under samme tag.
– Hej allesammen! Min kæreste og jeg er på intens boligjagt! Det har været på tale rigtig længe nu, men vi har ikke fået gjort noget ved det. Nu er tiden til det, og jeg håber, der er nogen her i mit netværk, der kan hjælpe! Skriv mig en besked, hvis du ser/ved noget om en ledig lejebolig, skriver Bro på sin Facebook-profil sammen med et billede af ham og Elina.
LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Sådan friede han
LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-par er gået fra hinanden
– Husleje må maksimum ligge på 12.500,- Det må GERNE være udenfor København. Rødovre – Valby – Hvidovre – Glostrup – Herlev – Albertslund – Brøndby . Opslaget må gerne deles. Tak, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn
Se opslaget herunder:

LÆS OGSÅ: Donorbaby på vej: ‘De unge mødre’-stjerne gravid igen