‘Paradise’-Nina om sin seksualitet: Jeg skiller mig ud fra de andre

Den nye paradiso definerer sig selv som lesbisk. Selvom hendes seksualitet har været repræsenteret i programmet tidligere, mener hun, at hun skiller sig ud.

Af Linnea Thorseth - 9. november 2022 kl. 20:58

Det nye ‘Paradise’-koncept bestræber sig på at være mere mangfoldigt og med mulighed for, at flere unge mennesker kan spejle sig i castet end tidligere.

Fordomme om seksualitet, etnisk herkomst, køn osv. bliver skudt til jorden, når fokuset i højere grad ligger på positive værdier og adfærd.

Artiklen fortsætter under videoen…

LÆS OGSÅ: Efter ‘Robinson’: Kunne have mistet benet

Selvom den nyudklækket ‘Paradise’-stjerne Nina langt fra er den første paradiso, der definerer sig selv som lesbisk, føler hun alligevel, at hun er anderledes end dem, som tidligere har medvirket.

– Jeg ved, at der har været lesbiske inde før, men jeg synes, jeg skiller mig lidt mere ud i forhold til de andre, der har været derinde. Jeg synes generelt min væremåde, personlighed og hvis jeg skal være ærlig mit udseende, skiller sig ret meget ud, lyder det fra Nina, da Realityportalen snakker med hende til premieren på den anden sæson ‘Paradise’.

– Jeg er lidt den feminine og tomboy-agtige. Jeg går stadig med make-up, og jeg går op i mit hår, men min tøjstil er en drenge-stil, så på den måde synes jeg, at jeg skiller mig ud i forhold til, hvad der har været inde før.

LÆS OGSÅ: Sara med i ny sæson ‘Paradise’: Gravid i sidste trimester

Følg med hver tirsdag, onsdag og torsdag på Viaplay fra kl. 16.00.

LÆS OGSÅ: Miranda havde kæreste under optagelserne til ‘Paradise’: Det var svært