‘Paradise’-Nikolaj skuffet: Dér blev jeg fandeme ked af det

Hvis der er én, der kan ramme Nikolaj på følelserne, så er det Anne P.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. juni 2021 kl. 06:55

Da Nikolaj Hvidman tjekkede ud fra ‘Paradise Hotel’, var det ikke for at sætte sig i et fly og rejse hjem til Danmark. Han blev i stedet indlogeret på et hotel i Mexico, hvor han skulle bo i seks dage, inden han igen kunne vende tilbage og være gæst på ‘Paradise’.

Det føltes dog som meget længere tid end de seks dage, for ‘Paradise’-hunken gik og ventede og håbede på, at han ville få en chance nummer to.

Det fik han. Men da han tjekkede ind, var det dog ikke helt, som han havde håbet på, og som da han forlod det.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører stor nyhed

– Jeg må være ærlig og sige, at jeg blev fandeme ked af, at Anne P ikke var der. Fuck jeg havde glædet mig til at se hende og bare give hende verdens største krammer, siger Nikolaj til Realityportalen.

Når det så er sagt, så var han helt oppe at køre over at være tilbage.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe mobbes: Forstår det ikke

– Det var SÅ fucking fedt at komme ind anden gang. Selvfølgelig var den første gang noget helt andet end anden gang. Første gang var alt nyt, anden gang kommer jeg ind og kender til det hele. Men anden gang var for sygt, for når man kommer ind igen, ved man, at man har haft stort påvirkning på spillet, forklarer han.

Artiklen fortsættes under billedet…

Nikolaj Hvidman Hansen og Anne Plejdrup. (Foto: Janus Nielsen.)

Til finalen med Jasmin

Da paradisoen i første omgang måtte forlade hotellet, havde han en følelse af, at det havde været lidt for let spil for de andre. Derfor var hans plan denne gang meget enkel – han var kommet for at blive og ville gøre alt for at vinde.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie er igen single

I løbet af den første dag havde han en taktisk snak med Jasmin, som gik på, at de kunne stå som et stærkt par i finalen. Men på det tidspunkt var Nikolaj ikke helt sikker på, hvem han kunne stole på, selvom han gav udtryk for, at han gerne vil stole på Jasmin.

– Det var selvfølgelig fedt, at Jasmin sagde, hun ville vælge mig fremfor Mathias, men på daværende tidspunkt forsøgte jeg bare at finde hoved og hale i det hele, siger han i dag og kan naturligvis ikke afsløre mere.

LÆS OGSÅ: Efter flere forhold: Nu er der igen nyt hos Rachel

Læs mere om