'Paradise'-Nikita: Derfor vidste jeg, at det var slut

Farlig Fest i Mexico betød, at Nikitas skæbne skulle afgøres af Majana, Pernille og Nadia. Det slukkede drømmen om ‘Paradise Hotel’.

Af Mikkeline Andersen - 3. februar 2014 kl. 22:45

Selvom hun ikke var inviteret til Farlig Fest på ‘Paradise Hotel’, så var det ikke ensbetydende med, at Nikitas skæbne var sikker. Her til aften måtte hun nemlig forlade Mexico.
– Da Rikke sagde, at det var de tre piger, der skulle afgøre, hvilken pige, der skulle ud, sad jeg allerede i flyet på vej til Danmark, siger Nikita til Realityportalen.dk.
Majana havde valgt Pernille og Nadia til at give den gas til Farlig Fest med fyrene. Laura, Amanda og Nikita var ikke inviteret, men i farezonen, og det endte med, at Nikita måtte forlade ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Simon om ‘Paradise’-exit: Alle tog røven på mig
‘Klinger godt med Nadia’
Nikita og Nadia var langt fra de bedste veninder på hotellet, men det har ændret sig, efter de er kommet hjem til Danmark.
– Nadia og jeg havde det lidt svært inde på hotellet, hvor vi ikke havde så meget at snakke om. De andre pigers mening om Nadia smittede lidt af, og det var medvirkende til mit og Nadias dårlige forhold, fortæller Nikita og fortsætter:
– Nadia og jeg har et super godt forhold i dag, og vi klinger faktisk rigtig godt! Vi har lagt det hele bag os og griner bare lidt af det nu.
LÆS OGSÅ: Laura fortryder: Tænkte på mig selv
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.