'Paradise'-Nicolai: Jeg var ikke glad

Nicolai Schwartz, tidligere Paradise Hotel-deltager og kærester med Silas Holst, har efter 14 år i jobbet sagt op.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. november 2019 kl. 19:25

Det var en bestemt tv-reklame, der fik den 33-årige Nicolai Schwartz, kendt fra ‘Paradise Hotel’ sæson 10 og som kæreste til Silas Holst, til at indse, at han ikke længere var glad, når han stod op om morgenen og tog på arbejde.
Derfor har Nicolai nu opsagt sin stilling hos handlingsselskabet Aviator, hvor han var ambassadør for flyselskaberne KLM og Air France i Københavns lufthavn. Aviator står for den daglige drift af fly, lige fra folk checker ind, til de letter.
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-Theis skal være far
Der har Nicolai nu arbejdet i 14 år, og selvom han snart skal begynde i en helt ny stilling, så venter der ham også noget velkendt.
– Jeg tror på, at der er en mening med det hele, så pr. 1. december starter jeg et nyt eventyr et andet sted i lufthavnen. Tak for mange gode år Aviator. Det er vigtigt at stå op hver morgen og være glad,” skriver Nicolai på sin Instagram-profil, og overfor Realityportalen uddyber han:
– Det bliver helt nyt, da jeg ikke kommer til at sidde i check in eller stå på diverse fly-gater for at sende fly afsted. Jeg skal sidde på kontor nu og lave en masse ting for forskellige airlines, siger Nicolai om det fremtidige job. Han kan endnu ikke komme ind på, hvilket firma han skal begynde hos.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe har født

Rigtig mange dårlige dage

Den nævnte tv-reklame minder dens seere om, hvor lang tid man bruger på sit arbejde, og at dårlig trivsel på jobbet går ud over hele livet.
Allerede før Nicolai så reklamen, havde han tænkt på at sige op, for han var kørt død i sit job.
LÆS OGSÅ: Ung mor vil smide 55 kilo og have vild operation
– Men jeg er en mega tryghedsnarkoman, så til at begynde med tænkte jeg, at jeg bare havde en dårlig dag. Men én dårlig arbejdsdag blev til to, som blev til rigtig mange dårlige arbejdsdage, skriver han.
At en anden arbejdsgiver nu har valgt at ansætte ham, har allerede givet gnisten tilbage i det nuværende job, fortæller Nicolai til Realityportalen. Og den tidligere paradiso får opbakning fra sin kæreste, Silas Holst, som har kommenteret på Nicolais Instagram-opslag med et hjerte og ordet “Sejt”.