'Paradise'-Nicolai afslører: Disse reality-programmer vil jeg gerne medvirke i - Her & Nu

'Paradise'-Nicolai afslører: Disse reality-programmer vil jeg gerne medvirke i

Forhåbentlig får vi mere at se til ‘Paradise’-hunken i fremtiden.

Af Emilie Holm Egebro - 22. juli 2019 kl. 20:55

‘Paradise Hotel’ er netop slut for denne gang, men det betyder bestemt ikke, at vi er færdige med at se paradisoerne på skærmen. Nogle af dem har nemlig allerede afsløret, at de er igang med at optage nye programmer, og andre har slået fast, at de drømmer om at medvirke i flere i fremtiden.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-finalefesten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Teitur smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har slet ikke dårlig samvittighed
En af dem er Nicolai, men han har dog udset sig et par særlige programmer, hvis han skal vende tilbage til tv:
– Jeg kunne også godt tænke mig at lave ‘Fangerne på Fortet’ eller ‘Robinson Ekspeditionen’. Mere hardcore reality som ‘Paradise Hotel’ og ‘Love Island’, det kunne jeg ikke så godt tænke mig at lave mere af. Det skal være udfordrende, og jeg skal gerne kunne prøve mine kræfter og grænser af. Så jeg vil gerne lave mere tv, men helst det rigtige, fortæller han og tilføjer:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur afslører: Det skal pengene bruges på
LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!
– Det bliver både fedt og svært nu her, hvor ‘Paradise’ er slut. Opmærksomheden kommer nok til at dale lidt, hvilket er lidt surt, for jeg synes, det er rart. Jeg elsker at give fans og mennesker billeder og gøre dem glade. Det har været en vild oplevelse, og jeg er taknemmelig for, at jeg har måttet være med.
Se hele interviewet med Nicolai øverst i artiklen, hvor han afslører, hvilke karriereplaner han har for fremtiden.
LÆS OGSÅ: Sarah efter ‘Paradise’-finalen: Jeg er så skuffet over Sami
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden efter utroskab og løgne