'Paradise'-Nathja viser kæresten frem

Den tidligere ‘Paradise’-deltager svæver på en lyserød sky af kærlighed. Se det lykkelige par her.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 21. marts 2014 kl. 14:35

Da Nathja indtog ‘Paradise Hotel’ sidste år, indtog hun også Stolle. De tog havde sex på hotellet, og nu her et år efter er der stadig mange, der tror, at de to paradisoer har noget kørende.
Men det er bestemt ikke tilfældet, afslører Nathja over for Realityportalen.dk. Her fortæller hun nemlig, at hun har fået sig en kæreste. Der ikke er Stolle.
– Han hedder Ricki, og vi har været sammen i et par måneder nu, så det er stadig lidt nyt. Men jeg er overdrevet lykkelig over, at jeg har fundet ham og ser frem til meget tid med ham, siger Nathja til Realityportalen.dk.

Det ny-forelskede par. (Foto: Privat)

Det ny-forelskede par. (Foto: Privat)


Den tidligere paradiso fortæller også, at hun har fået et super godt forhold til sin svigermor.
– Jeg har kendt hans mor i længere tid, da min mor er veninder med hende, så jeg har taget et forspring, mener Ricki. Jeg har ihvertfald fået det bedste svigerfamilie, siger 26-årige Nathja.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se det nye ‘Paradise’-par
Flyvende lyserøde elefanter
Ricki, der er tre et halvt år yngre end Nathja, er så fantastisk, at han får hende til at se lyserøde elefanter.
– Det bedste ved Ricki er, at han giver mig så meget tryghed og kærlighed, og så er vi så gode til at snakke sammen, grine og nyde hinanden. Jeg faldt for hans højde, øjne, kys, hænder og røv, siger hun og fortsætter:
– Normalt er jeg ikke til trænede fyre mere, da de har skræmt mig, men han har fået sparket mine ben så langt væk, at der flyver lyserøde elefanter rundt hele tiden, slutter en ny-forelsket Nathja af.
LÆS OGSÅ: Nathja og Stolle snakker ikke sammen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.