'Paradise'-Nathja er blevet single

Forholdet til Ricki holdt ikke.

Af Mikkeline Andersen - 29. september 2014 kl. 17:49

I slutningen af marts måned i år kunne Nathja fortælle, at hun ikke længere var på udkig efter en kæreste. Hun havde nemlig fundet Ricki. Men forholdet varede ikke evigt.
– Vi stoppede for to til tre uger side. Grunden til, at vi ikke længere er sammen, er privat. Men vi er ikke gået fra hinanden som uvenner. Tværtimod. Vi kan stadig snakke sammen, og der er nok stadig nogle følelser involveret, fortæller den tidligere ‘Paradise’-deltager til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Martin taler ud om livet efter ‘Paradise Hotel’
Kærestesorger på højeste plan
Ricki og Nathja lærte hinanden at kende gennem deres mødre, som er gode venner. At “børnene” ikke længere er sammen, vil dog ikke ændre mødrenes forhold.
– Jeg vil også stadig være en del af hans fantastiske familie. Det er nok også derfor, det er så svært følelsesmæssigt. Lige nu har jeg det ikke særlig godt. Jeg har sgu det, man kalder kærestesorger på højeste plan, siger hun og tilføjer:
– Det var ikke lige sådan, jeg ønskede, tingene skulle gå, desværre. Jeg havde set, at det var ham, jeg skulle dele min tid med. Så det er svært at se i øjnene, at jeg nu skal være alene.
LÆS OGSÅ: Tina Maria jubler: Kontrakt med modelbureau
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.