'Paradise'-Natascha: Se vores fine kærligheds-tatoveringer

Natascha Cetiner fra ‘Paradise Hotel’ og kæresten Anna har taget første skridt mod deres ja i kirken.

Af Jonas Sand - 17. august 2015 kl. 10:27

Natascha Cetiner og kæresten Anna siger inden længe ja til hinanden i kirken, men allerede nu har de forevigt kærligheden med en kærestetatovering af hinandens initialer.

(Foto: Privat)

Parret har foreviget kærligheden til hinanden med disse fine tatoveringer. (Foto: Privat)


– Vi har fået lavet en kærestetatovering! Permanent og evig kærlighed, lige midt på håndleddet! Virkelig vildt, og jeg troede seriøst ALDRIG, jeg skulle have modet til at få sådan en lavet, skriver kæresten Anna på sin blog.
– Jeg har fået skrevet NC for Natascha Cetiner, og Natascha har fået skrevet AV for Anna Vangsø. Dette er det første skridt på vejen til vores bryllup næste år, og det bliver bare mere og mere virkeligt for hver dag der går, lyder det fra Anna, der glæder sig helt vildt.
Parret har tidligere fortalt, at de har oplevet problemer i bryllupsforberedelserne, da de hverken kunne få det lokale eller den kirke, de ønskede. Men alligevel tyder det altså på, at parret er på rette vej.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Hun sagde ja: ‘Paradise’-babe friede for anden gang
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Skår i bryllupsglæden hos ‘Paradise’-Natascha
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha er blevet forlovet: Derfor er Anna den eneste ene
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.