'Paradise'-Natascha jubler over graviditet: Det er så vild en følelse!

Efter et år lykkedes det endelig for paradisoen og hendes kone at blive gravide.

Af Jonas Sand - 28. december 2016 kl. 8:55

Der var en ekstra gave hos ‘Paradise Hotel’-deltageren Natascha Cetiner og hendes kone, Anna Vangsø, da de juleaften annoncerede, at Anna i øjeblikket er 12 uger henne i sin graviditet.
Natascha friede til Anna i september 2014, og de to sagde ja til hinanden i juni i år. I perioden mellem har de to forsøgt at få et barn, og det projekt er altså nu blevet en succes.
– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at både Anna og jeg tænkte på børn, inden vi overhovedet kendte hinanden – men slet ikke på samme måde, som da vi så slog hovederne sammen og indså, at vi begge gik med de drømme, fortæller Natascha til Realityportalen.dk.
– Det er så først her det sidste år, at vi har tænkt det som en realitet lige nu. Desværre er det jo bare ikke så lige til, når først man har taget beslutningen – og slet ikke når man er to piger. Så det tog os også godt og vel et år.
LÆS OGSÅ: Paradiso overrasker med dejlig julegave: To bliver til tre
Det rigtige tidspunkt
For 25-årige Natascha og den to år yngre Anna er der ingen tvivl om, at det lige nu er det helt rigtige tidspunkt for dem at få et barn.
– Anna og jeg har valgt at få et barn, fordi vi er et sted i vores liv, hvor det bare passede super godt ind. Vi er hverken for unge eller for gamle. Anna med et arbejde, som hun er glad for, og jeg er godt i gang med uddannelse.
– Den vigtigste faktor for os er, at der er tid til vores barn. At vi har tiden. Og det har vi lige nu. Timingen er bare helt perfekt for os nu, siger Natascha.

Mens parret ikke er i tvivl om, at det nu er det helt perfekt tidspunkt, så var de heller ikke i tvivl om, at det var Anna, der skulle bære barnet.
– Det er meget nemt at svare på (hvorfor det er Anna, der skulle være gravid, red.). Det er simpelthen, fordi jeg ikke har behovet for at være gravid og bære et barn, men det har Anna til gengæld – og det har hun altid haft. Så den var meget nem for os, slår Natascha fast.

LÆS OGSÅ: Paradisoens kommende kone afslører: Sådan sprang jeg ud
Surrealistisk følelse
Natascha og Anna havde aftalt, at de skulle tage graviditetstesten sammen. Men sådan kom det altså ikke til at gå hos parret.
– Anna kom ind i soveværelset til mig, hvor jeg havde ligget vågen i et stykke tid, fordi jeg ikke kunne forstå, hvorfor Anna var så lang tid på toilettet. Vi havde nemlig aftalt, at når hun skulle tage testen, skulle vi gøre det sammen, siger Natascha.

– Men efter 15 minutter kom hun grædende ind i soveværelset og fortalte, at jeg skulle være mor. Og der vidste jeg ærlig talt ikke, hvordan jeg skulle reagere – og det vidste Anna heller ikke. Det var så surrealistisk, fordi det er noget, man har ønsket så brændende, og når det så sker, så tør man slet ikke tro det. Men den var altså god nok! Det er en helt vild følelse!
Anna er i øjeblikket 12 uger henne i sin graviditet. Parret kender endnu ikke kønnet på babyen, men det bliver der ændret på midt i januar.
GALLERI: Sådan forløb ‘Paradise’-Nataschas bryllup
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.