'Paradise'-Nanna om Tinder: Svært som realitystjerne

Det er ikke altid lige nemt at finde kærligheden, når man har været deltager i et realityprogram.

Af Emilie Holm Egebro - 20. december 2015 kl. 19:35

Den smukke ‘Paradise’-babe Nanna Line Christensen nyder for øjeblikket livet som single. Hun har ellers forsøgt sig på dating-appen Tinder, men fandt ud af, at det var sværere at finde en sød fyr, end hvad hun lige havde troet.
–  Efter at jeg har deltaget i ‘Paradise’, så er næsten altid det første, som fyrene spørger mig om: Har du ikke deltaget i ‘Paradise’?. Og det slukker mig fuldstændig, da jeg hellere vil have, at de spørger ind til mig og ikke ‘Nanna fra Paradise’, siger Nanna til Realityportalen.dk og uddyber:
– Jeg ved, at det er blevet en del af mig, og det har jeg bestemt heller intet imod, men det er blevet svært at gennemskue folk. Jeg har oplevet personer, som kun vil være min ven på grund af min deltagelse, så nu er jeg også blevet mere forsigtig, end jeg var i forvejen omkring kærlighed.
For nyligt var Nanna alligevel på sin første Tinder-date. Det blev dog ikke til mere.
Se galleriet af Nanna øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nanna i frække scener med Fetterlein og Bjerrehuus
LÆS OGSÅ: Nanna om venskabet med Christel: Kærlighed ved første blik
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer