'Paradise'-Nanna kaster dom over 'Bikini Island'

Paradisoen har trofast fulgt med i den første uge af ‘Bikini Island’, og nu er hun klar med sin vurdering af programmet.

Af Mikkeline Andersen - 9. september 2015 kl. 12:00

Nanna Christensen, der spillede en stor rolle i ‘Paradise Hotel 2015’, lægger ikke skjul på, at hun er vild med reality-tv. Derfor har hun selvfølgelig fulgt med i ‘Bikini Island’, afslører hun på sin blog.
– Da jeg så den første reklame med ‘Bikini Island’, forstod jeg slet ikke, hvad det gik ud på. Jeg kunne ikke se mønsteret i, hvad deltagerne skulle, og om de kunne vinde noget? Så mine forventninger var i bund. skriver paradisoen og fortsætter:
– Men så begyndte der at komme flere videoer op på Facebook om deltagerne. En slags intro-video af hver deltager. Personligt synes jeg, at det er nogle vildt fede videoer, hver enkel har fået. Mine forventninger steg mere og mere.

LÆS OGSÅ: Nanna: Jeg fik dødstrusler under ‘Paradise’
Savas er en enten-eller
Efter lidt over en uge med ‘Bikini Island’ ved Nanna godt, hvilke deltagere hun bedst kan lide. Deltagerne Nanna og Wetter har begge formået at sætte deres præg på spillet med deres frembrusende personligheder. Det er godt tv, men kan samtidig skabe problemer i forhold til de andre deltagere, understreger paradisoen.
– Udover Wetter og Nanna så er der selvfølgelig Savas. Han er godt nok… Vild! Jeg tror, han er en person, som man enten kan lide eller ikke kan lide. Jeg har lidt en idé om, at han vil bruge alle tricks, også de beskidte, for at stå til sidst med det store pengebeløb. Men lad os være ærlige, han kan finde ud af at lave tv, slår Nanna fast.
Nicki er også en person, som Nanna klapper i sine hænder over, men det er ikke, fordi han er en frembrusende og rapkæftet person. Det er, fordi han er så forelsket i kæresten Emma, som han er.
LÆS OGSÅ: Nanna og Philip er ude af ‘Paradise Hotel’: Sådan er spillet
Det store minus er…
Efter den første uge af TV3s satsning er Nanna tilfreds. Hun kan lide programmet. Men, der er et stort MEN.
– Et desværre stort minus er altså Claudia Rexs stemme. Man kan godt høre og se, at det er hendes første job som vært, så vi skal måske også lige give hende en chance. Måske prøver hun for meget? skriver hun og tilføjer:
– For i ‘Vild med dans’ har jeg aldrig lagt mærke til hendes stemme. Men skøn ser hun jo ud, og hun virker også super sød. Hun lærer det nok med tiden.
Tjek galleriet med Nanna.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nanna: Flirteri gør mig nervøs
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.