'Paradise'-Nanna: Flirteri gør mig nervøs

Paradisoen er ikke glad for, at hendes bedste veninde og partner holdt det hemmeligt, at de kyssede i smug.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 12. marts 2015 kl. 9:05

Der kom for alvor gang i ‘Paradise Hotel’, da Nanna Christensen i gårsdagens afsnit trådte ind på sit værelse og fandt sin partner og bedste veninde i fuld gang under lagnerne. Dagen inden en parceremoni er det langt fra drømmescenariet, indrømmer Nanna
– Lige da jeg trådte ind, syntes jeg, at det var sjovt, men de så meget hemmelighedsfulde ud. Så der blev jeg lidt nervøs, fordi de ikke havde fortalt mig, at de havde kysset før. Selvom det er min bedste veninde og min partner, så kan man ikke undgå at blive nervøs, siger Nanna til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Christel: Sex er udelukket på hotellet
LÆS OGSÅ: Christel: Jeg ville ikke have sex med Jonas
De skulle have været ærlige
Selvom Christel ikke valgte at fortælle Nanna, at hende og Jonas kyssede i smug, så har det ikke påvirket deres forhold i dag. Udover oplevelsen er Christel det bedste, som Nanna tager med hjem, fortæller hun.
– Jonas ville nok ikke gøre mig nervøs, så derfor holdt han det hemmeligt. Men jeg ville hellere have haft, at de havde fortalt mig det. Men jeg kom dem i forkøbet og busted dem selv, fortæller Nanna.
Selvom de havde holdt det hemmeligt, vidste Nanna godt, at Christel havde et godt øje til Jonas.
– Det rørte mig ikke overhovedet. Men jeg var skuffet over, hun ikke fortalte mig, at de kyssede.
LÆS OGSÅ: Nanna: Min mor vil selv gerne deltage i ‘Paradise’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.