'Paradise'-Nanna afslører: Sagde nej til 'Bikini Island'

Nanna havde muligheden for at være med i ‘Bikini Island’, men sprang fra i sidste øjeblik.

Af Mikkeline Andersen - 8. september 2015 kl. 8:54

For tiden er der fuld gang i løjerne på ‘Bikini Island’, når de 13 deltagere kæmper om at være en del af den største ø. Nanna Christensen sidder hjemme i stuen og følger trofast med i kampen mellem de rivaliserende øer, men faktisk skulle hun selv have været med, har hun afsløret på sin blog.
– Jeg fortryder ikke, at jeg sagde nej til ‘Bikini Island’. På daværende tidspunkt havde jeg for mange ting at ordne i det personlige liv, så jeg var ikke mentalt klar til at deltage i et program – og i hvert fald ikke et som det, siger Nanna til Realityportalen.dk.
Optagelserne til ‘Bikini Island’ er knap halvandet år gamle, og fandt derfor sted, inden ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip efter kys: Nanna er en dejlig pige
Foretrækker ‘Paradise Hotel’
Hvis Nanna i dag skulle vælge mellem at feste i Mexico eller i Cambodia, så ved hun godt, hvad hun vil vælge.
– Den dag i dag ville jeg stadig vælge ‘Paradise’. Jeg synes, der er flere udfordringer på det taktiske område i ‘Paradise Hotel’. Men nu er ‘Bikini Island’ lige startet, så det kan være, der kommer mere taktik med tiden, fortæller hun.
På ‘Paradise Hotel’ klikkede Nanna fra første dag med Christel Trubka. Selvom det er svært at vurdere ‘Bikini Island’-deltagerne ud fra lidt mere end en uge, så har paradisoen en ide om, hvem hun ville falde i hak med.
– Jeg tror, det ville være Cecilie. Hun behandler folk pænt, også dem hun ikke står i samme “gruppe” med. Udover Cecilie så ville det nok være Pernille, for hun virker som en sød pige, der ikke kunne gøre en flue fortræd.
LÆS OGSÅ: Nanna om venskabet med Christel: Kærlighed ved første blik
Udelukker ikke mere tv
Nanna er vild med at lave tv, og derfor vil hun ikke udelukke, at man igen kan opleve hende på skærmen. Men hun vil ikke takke ja til hvad som helst.
– Jeg vil helt klar gerne noget, hvor der er et mål med det hele, og man kan vinde noget. Jeg har altid gerne villet være med til at opleve’Paradise tur-retur’. Det gad jeg virkelig godt, for jeg har set Mexico fra den luksuøse side, men jeg gad godt at se bagsiden af Mexico. Det ville være en fed oplevelse.
LÆS OGSÅ: Nanna blev såret: Holder sig fra fyre
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.