'Paradise'-Monique flytter fra sin mor

Nu har Monique fundet et nyt hjem til sig selv og sine to døtre.

Af Emilie Holm Egebro - 4. februar 2019 kl. 13:10

Den seneste år har ‘Paradise’-og ‘Robinson’-baben Monique von Appen boet hos sin mor sammen med sine to døtre, Manila og Marina, som hun har sammen med ekskæresten Mark Bøgelund.
Det bliver der dog lavet om på om fire uger, hvor Monique, Manila og Marina flytter ind i deres nye hjem.
LÆS OGSÅ: Monique åbner op: Ramt af forsinket fødselsreaktion

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas Holst og familien afholder store flyttedag


LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele
– Jeg har fået et rækkehus her i Ringsted, 15 minutter væk i bil fra min mor. Huset er på 85 kvadratmeter, det er ubegrænset leje, og vi kommer til at få en have. Så jeg glæder mig meget til, at vi flytter, fortæller Monique til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned
– Jeg har været skrevet op i mange år, og nu begyndte tilbuddene så bare at komme. Mit ønske var et rækkehus med have, og det lykkedes så nu. Det bliver dejligt at flytte, men også mærkeligt at flytte fra min mor, nu vi har boet sammen i over et år. Jeg ved også, at hun kommer til at savne os, men det bliver samtidig dejligt for os alle. Vi fylder ret meget. Det bliver særligt dejligt ikke at skulle tage hensyn, at mine veninder kan komme, når pigerne sover, og at jeg kan rode, uden at min mor kommenterer på det.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-babe skal skilles
LÆS OGSÅ: Monique og Mark i åben krig og Statsforvaltningen