'Paradise'-Monique dater ny fyr

Reality-baben, der har to børn med ‘Robinson’-hunken Mark Slem, er begyndt at se en ny fyr.

Af Emilie Holm Egebro - 11. oktober 2017 kl. 19:25

I februar 2016 blev reality-deltagerne Monique von Appen og Mark ‘Slem’ Bøgelund forældre til datteren Manila. Parret gik efterfølgende hver til sit, men lidt over et år senere, i april 2017, blev de forældre igen, da datteren Marina kom til verden. På trods af familieforøgelsen forblev parret dog stadigvæk ekskærester.
De to reality-deltagere har i dag et godt samarbejde om deres pseudotvillinger, og Mark har flere gange nævnt, at han synes, det er oplagt, at han og Monique finder sammen igen, når nu de har to børn sammen. Han har dog holdt fast i, at tiden må vise, hvad det ender med.
Nu tyder alt dog på, at Mark og Monique ikke finder sammen lige foreløbig. Monique har nemlig mødt en ny fyr.
– Jeg kan faktiske dele en lille hemmelighed med jer. Jeg har mødt en rigtig sød dreng gennem min veninde og hendes kæreste. Han får mig til at smile, afslører Monique på sin blog og uddyber overfor Realityportalen.dk:
– Jeg vil ikke afsløre så meget endnu, da jeg skal lige ses med ham og et par fælles venner først, og så afslører jeg, om han stadig er noget. Men vi har skrevet sammen længe, faktisk siden jeg var gravid med Marina. Dengang føltes det forkert, så det blev aldrig til mere, men så skrev vi lidt igen, sås i fællesskab med nogle venner, og så døde den igen. Nu skriver vi dog igen og skal ses på lørdag.
LÆS OGSÅ: Monique: Det gjorde ondt i hjertet at blive mor igen
LÆS OGSÅ: Monique taler ud om parforholdet: Derfor gik Mark og jeg fra hinanden
“Han har mødt Marina”
Selvom Monique endnu er meget hemmelighedsfuld omkring den nye fyr, så afslører hun, at han allerede er blevet præsenteret for hendes og Marks yngste datter.
– Han har mødt Marina, fordi jeg ammer hende og ikke bare kan køre fra hende. Han har dog ikke mødt Manila, fordi det vil blive for meget for mig. Så længe det ikke er afklaret, hvorvidt vi bare er venner, eller hvad der skal ske, så føler jeg ikke, at han behøver at møde Manila. Manila vil nok bare se ham, som hun ser mine andre bekendtskaber, men det vigtig for mig at skille tingene fra hinanden, forklarer Monique til Realityportalen.dk og slår fast, at det er helt slut mellem hende og Mark:
– Mark og jeg bliver aldrig kærester igen, da vi har det bedst som venner. En ny kæreste skal dog acceptere det samarbejde, som Mark og jeg har, for det kommer ikke til at ændre sig. Ligesom en ny kæreste også skal acceptere, at mine børn altid vil komme i første række, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder har født
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Aborterede efter slag i maven