'Paradise'-Monique datede sød fyr: Nu er det slut

Desværre gik det ikke mellem Monique og hendes nye flamme.

Af Emilie Holm Egebro - 18. november 2017 kl. 8:55

For en måned siden kunne den tidligere paradiso og ‘Robinson’-deltager Monique von Appen løfte sløret for en lille hemmelighed. Gennem en veninde havde hun nemlig mødt en sød fyr, og de to havde skrevet en hel del sammen.
‘Paradise’-baben ville dog ikke ud med, hvem denne nye fyr var, da hun først ville se, hvordan deres kommende date ville forløbe. Desværre udviklede kærligheden sig ikke mellem dem:
– Det gik ikke. Vi så hinanden et par gange, og han er rigtig sød, men det var åbenbart ikke rigtig noget. Enten er der noget, eller også er der ikke. Det er dog super ærgerligt, fordi han netop er, som han er, fortæller Monique, der dog ikke er tilbage på datingmarkedet endnu:
LÆS OGSÅ: Monique taler ud om parforholdet: Derfor gik Mark og jeg fra hinanden
– Jeg venter bare spændt på, at prinsen på den hvide fest kommer forbi. Han skal bare være sød, omsorgsfuld og se udover sin egen næsetip. Og så må han gerne være mørkhåret og have brune øjne. Ellers har jeg ikke rigtig andre krav, forklarer hun.
Mens Monique ærgrer sig over, at hun ikke fandt kærligheden i denne omgang, har faren til hendes børn, Mark Bøgelund, det formentlig en del anderledes. Han har nemlig tidligere fortalt Realityportalen.dk, at han håber på, at Monique og han kan finde sammen igen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder har født
LÆS OGSÅ: Fie Laursen og Lenny vender tilbage til ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: ‘Drengene på kanten’-Valdemar er blevet far