'Paradise'-Monique bekræfter: Jeg er gravid

Monique von Appen bekræfter Realityportalens oplysninger om, at realityparret venter barn.

Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel, Big Brother
Af Jonas Sand - 8. juli 2015 kl. 12:44

Realityportalen.dk kunne for kort tid siden fortælle, at realityparret Monique von Appen og Mark Bøgelund venter barn sammen, og nu bekræfter ‘Paradise Hotel’-vinderen nyheden på sin blog.
22-årige Monique von Appen fortæller, at hun allerede omkring ‘Paradise Hotel’-finalen den 7. maj mistænkte, at Mark havde sat et barn i maven på hende. Hun droppede dog de tanker igen og rejste sammen med ‘Big Brother’-deltageren Mark Bøgenlund til ‘Robinson Ekspeditionen’.
Mens kæresten Mark og de andre deltagere tabte sig meget, fortsatte maven med at vokse for Monique, der derfor valgte at tage en graviditetstest, da hun kom tilbage til Danmark. Og den var positiv.
LÆS OGSÅ: Nyt ‘Robinson’-par: Ingen sex i ‘Robinson’
Grædefærdig
Monique og 20-årige Mark har kun kendt hinanden i omkring fire måneder, og i lang tid afviste de også, at de skulle være kærester. For to uger siden indrømmede de dog, at det var seriøst mellem dem.
Deres første reaktioner var derfor heller ikke glæde, indrømmer årets vinder af ‘Paradise Hotel’.
– Jeg ringede og græd til Mark, da jeg opdagede det. Han var vel i chok, men ville støtte mig ligegyldigt hvad. Skøn kæreste jeg har, skriver Monique på bloggen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mark og Monique indrømmer: Vi er kærester
Forfærdeligt
Moniques første reaktion var forfærdelse, da hun tænkte på alle de ting, som den lille dreng er blevet udsat for, indtil parret opdagede, at hun var gravid.
– Druk, sult på den lede måde, tatoveringer, usunde og giftige madvarer samt en masse solbadning!! Jeg har det forfærdeligt, skriver hun og fortsætter:
– Lige indtil han siger, at jeg skal kigge på skærmen. Der får jeg det skønneste syn. Jeg kan se hjertet slå; jeg kan se det store hoved, arme og ben. Mit hjerte er smeltet nu.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Reality-par vender hjem fra ‘Robinson’ før tid
Ikke første gang
Men spørgsmålet er, hvor stort et chok det var for Mark, der ifølge Monique må have “supersæd”. Det er nemlig ikke første gang, han har gjort en pige gravid. Da han i 2014 var deltager i ’Bog Brother’ gjorde han eks-kæresten Nicki gravid for åben skærm.
Dengang valgte Nicki at få en abort, men det kommer slet ikke på tale denne gang. Parret skal have barnet, og det glæder sig rigtig meget.
– Jeg er slet ikke i tvivl, at jeg skal have den lille kriger, som trods omstændigheder har sat sig fast og har kæmpet for at blive i min mave, fortæller ‘Paradise Hotel’-vinderen, som er ni uger henne.
LÆS OGSÅ: Monique indrømmer: Jeg er forelsket i Mark
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.