'Paradise'-Michelle hylder familien med tatovering

Familien betyder meget for paradisoen, der derfor har valgt at få dem foreviget på sin krop.

Af Jonas Sand - 3. august 2016 kl. 20:55

Tatoveringer har altid været noget, som Michelle Kusk har været modstander af. Men nu har ‘Paradise Hotel’-deltageren ombestemt sig og alligevel fået en permanent tegning på sin krop. Og det er der en helt bestemt årsag til.

Det er Michelles brødre, der hver repræsenterer et hjerte. (Foto: Privat)

Det er Michelles brødre, der hver repræsenterer et hjerte. (Foto: Privat)


Hun har nemlig fået tatoveret tre hjerter, som hendes brødre på 8, 11 og 13 år har tegnet til hende, som en hyldest til de tre mindre søskende.
– Mine brødre betyder alt i verden for mig, og nu hvor jeg rejser meget rundt, er jeg ikke så meget sammen med dem, som jeg ønsker. Derfor valgte jeg at få deres tegninger på min arm, så de altid er hos mig, siger Michelle til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravid
SE BILLEDET: Geggo og datter foreviget på Cengiz
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Nemt at få ulovlig tatovering
Glade brødre
Michelle havde ikke delt sin plan med andre end en veninde, og derfor vidste brødrene intet om, at deres tegninger skulle foreviges på paradisoens arm.
– Så det var en overraskelse for mine brødre. Den mindste syntes, det var sejt og var meget optaget af den. Den mellemste sagde ikke så meget, for han ved, at jeg får så mange idéer. Den ældste blev meget rørt. Han vidste ikke rigtig, hvad han skulle sige. Så de blev glade! siger Michelle og slår fast, at der ikke kommer mere blæk på kroppen.
– Jeg har ikke planer om flere. Jeg synes, der er en smuk tanke bag min tatovering. Jeg vil ikke have “skæg og ballade”-tatoveringer.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kian vil hylde afdød far med tatovering
SE BILLEDET: Ung mor hylder døtrene med tatovering
SE BILLEDET: Irinas navn er foreviget på kærestens arm
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.