'Paradise'-Michelle: Ingen kan stole på mig - Her & Nu

'Paradise'-Michelle: Ingen kan stole på mig

Michelle ser måske sød og artig ud, men sandheden er en helt anden, og derfor undervurderer folk hende.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. marts 2016 kl. 19:50

Denne uge bød på premiere på den helt nye sæson af ‘Paradise Hotel’. En af de nye paradisoer er Michelle, som virker som den søde pige, og det er netop en del af hendes taktik til at nå langt i spillet.
– Jeg har tænkt lidt over det, men det er svært at lægge en plan, for man ved jo aldrig, hvad der sker herinde. Men jeg har bare planlagt at være mig selv, for jeg tror, at folk undervurderer mig, fordi jeg ser meget sød ud og virker så artig, fortæller hun.
Men sandheden er en helt anden, og Michelle er klar til at gøre alt for at nå langt.
– Men det hele handler om taktik inde i mit hoved. Der er ingen følelser indblandet. Der er ikke rigtigt nogen, der kan stole på mig, for det vigtigste for mig er, at jeg når så langt som muligt. Jeg er her for at spille spillet, fastslår hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Cain: Jeg lever hver dag, som var det den sidste
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-deltager: Tabte 19 kilo på 69 dage
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser