'Paradise'-Mathias afslører: Bro og jeg er ikke venner længere

Før var de to fyre gode venner, men nu er de ikke længere på talefod.

Af Emilie Holm Egebro - 13. december 2018 kl. 13:10

Under den seneste sæson af ‘Paradise Hotel’ udviklede deltageren Mathias Hjort Danielsen og sangeren Kevin Andreasen – bedre kendt som Bro – et tæt venskab. Da Bro var inde på hotellet, udnævnte han tilmed Mathias til “den bedste bro”, og siden hjemkomsten til Danmark har de to fyre også været på ferie sammen.
Nu viser det sig dog, at de to gode venner ikke længere er på talefod:
LÆS OGSÅ: Skal Bro være med i ‘Paradise’ igen?
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par flytter fra forældrene og ind i ny lejlighed
– Kevin og jeg har haft virkelig mange gode tider sammen. Vi har været ude at rejse, og vi har hygget os, så det har været mega nice. Problemet opstår, da Kevin pludselig hører nogle ting om mig. Der er en, der har sagt ting til Kevin, som jeg skulle have sagt. Kevin tror så på personen, som jeg ikke ønsker at nævne navnet på, og tager det til sig. Det bliver jeg lidt skuffet over. Tænk, at en anden person, som ikke har nogen indflydelse og ikke snakker vildt meget med Kevin, kan splitte to gode kammerater ad, forklarer Mathias på sin YouTube-kanal.
– Hvis man hører nogen tale dårligt om en, så synes jeg, Bro burde konfrontere mig og høre, om det var rigtigt. Og det valgte han så ikke at gøre. Og det gad jeg ikke at finde mig i, hvor jeg så sagde: “Nu stopper du!” Og det ødelagde så lidt, uddyber Mathias og tilføjer:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg skal være far

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Gunnvør fortælle om sit forhold til Oliver Bjerrehuus


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine skiftet ud med Playboy-model
– Samtidig er Kevin jo kærester med Elina, og hun har valgt at gøre nogle ting overfor Trine, Nikolaj og mig, som er fuldstændig uacceptable. Vi valgte så, at vi ikke ville snakke med Elina, som er kærester med Kevin, hvilket gjorde mig og Kevins situation værre. Derfor snakker jeg ikke med Kevin, og det er virkelig ærgerligt, for vi har virkelig haft nogle gode tider sammen. Han har haft et hårdt år, men han valgte at lade det gå ud over de forkerte, synes jeg. Og jeg er skuffet over, at man aldrig lige har kunnet tage snakket med Kevin om, hvad det lige var, der skete. Jeg har prøvet et par gange uden held. Jeg hader ikke manden eller noget, og jeg lytter stadigvæk til hans sange.
LÆS OGSÅ: Der bliver ikke optaget flere ‘Årgang 0’-programmer
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Faren til Amalies barn tiltalt i kæmpe sag

Bliver ikke venner igen

Overfor Realityportalen.dk forklarer Mathias, at han ikke ønsker at hænge hverken Kevin eller Elina ud. Han er dog ked af, at situationen er endt, som den er.
– Jeg synes bare, at Kevin har glemt, hvad jeg har gjort for ham i sidste ende. Det gode ved os mennesker er, at vi glemmer mange negative ting med tiden, men husker de gode ting i stedet. Så jeg fokuserer mere på, at en god tid ikke kommer dårligt igen, siger han og tilføjer:
– Men jeg tror desværre ikke, at vi kommer til at tale sammen og blive venner igen. Desværre. Det er trist.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser