'Paradise'-Malene laver video på Facebook

Malene fra dette års ‘Paradise Hotel’ bliver bombarderet med spørgsmål på Facebook, men nu har den smukke blondine fundet en måde at komme de mange henvendelser til livs.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 29. april 2013 kl. 14:00

Malene er en af de populære ‘Paradise’-piger i dette års ‘Paradise Hotel’. Det har resulteret i, at hendes indbakke dagligt er fuld af spørgsmål fra trofaste seere. Og i stedet for at besvare hver eneste mail, har hun fundet på noget andet.
-Der er så mange der spørger, om jeg ikke vil lave en video, hvor jeg svarer på spørgsmål, så nu tager jeg mig sammen og får det gjort! Så spørg løs, så skal jeg svare på så mange spørgsmål, som jeg kan, skrev Malene i sidste uge på sin Facebook.
Her er resultatet af Malenes videosvar, som indtil videre har fået 3149 likes.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.