'Paradise'-Malene: Kasper er min største kærlighed

Malene fandt sit livs største kærlighed, da hun var med i ‘Paradise Hotel’.

Paradise Hotel
Af Jonas Sand - 3. maj 2015 kl. 10:42

Malene Sandgaard havde aldrig drømt om, at hendes deltagelse i ‘Paradise Hotel’ ville medføre, at hun fandt kærligheden. Men det var lige præcis det, hun fandt, da hun mødte Kasper Hager. Det fortæller hun på sin blog.
– Der er ingen tvivl om, at Kasper er den allerstørste kærlighed, jeg har haft. Vi blev knyttet sammen på en helt speciel måde i Mexico, som er rigtig svært at forklare med ord. Selvfølgelig har jeg været forelsket før, men det var bare ikke det samme med Kasper.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene afslører hemmeligheder
Ikke kærlighed ved første blik
Det var dog ikke kærlighed ved første blik mellem de to paradisoer, og kærligheden holdt da heller ikke, da de to kom hjem. Men det har ikke ændret på Malenes følelser for ham.
– Der var ikke tale om nogen stor forelskelse, da jeg så Kasper for første gang. Jeg syntes, at han var alt for ung til mig, og jeg havde aldrig troet, at jeg få uger efter ville blive smaskforelsket i den lille lort fra Galten, skriver hun på sin blog.
– Hvad der skete mellem Kasper og jeg er stadigvæk noget privat mellem os. Hvad fremtiden bringer for Kasper og jeg er ikke til at vide, men jeg vil altid føle noget helt specielt for den lille drengerøv.
Her kan du læse hele Malenes blog-indlæg om sit livs kærlighed.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene efter styrt: Jeg kan ikke arbejde
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.