'Paradise'-Malene: Jeg er ensom i København

Den tidligere ‘Paradise’-babe overvejer nu at flytte tilbage til Jylland.

Af Emilie Holm Egebro - 13. december 2015 kl. 19:55

Det er ikke altid lige nemt at flytte til den anden ende af landet. Det kan den tidligere ‘Paradise’-deltager Malene Sandgaard godt skrive under på.
I sommers var Malene i stort dilemma om, hvorvidt hun skulle blive i Jylland eller flytte til København og nu efter et par måneder i storbyen, er hun alligevel i tvivl.
– Jeg føler mig rigtig ofte alene, selvom jeg jo udmærket godt ved, at jeg ikke er det. Jeg føler mig ensom i København, men jeg har så mange mennesker omkring mig. Jeg kan simpelthen ikke forklare det bedre end, at jeg bare har det træls – som man siger på klingende jysk, forklarer Malene på sin blog.
– Jeg har overvejet meget kraftigt at flytte tilbage til Jylland, fordi savnet til min familie er så stort. Jeg får samtidig en helt anden ro omkring mig hver gang, at jeg er hjemme. Men man kan jo heller ikke flygte hver gang, at tingene ikke lige går som smurt.
LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Paradise’-Malene: København eller Kolding?
Giver København en chance til
Selvom Malene føler sig ensom og alene i København, så er hun glad for sit studie og sit job og har derfor besluttet sig for at blive.
– Jeg er jo rigtig glad for min hverdag i København, og jeg ville bestemt heller ikke føle mig hjemme i lille Rødekro, hvor der absolut ikke sker noget som helst. Jeg tror bare, at jeg mangler et sted at kalde ‘mit hjem’, fortæller Malene og tilføjer:
– Jeg troede, at København ville blive mit sted, og der er selvfølgelig også kun gået tre måneder, så jeg giver ikke op endnu. Jeg glæder mig bare meget til, at jeg snart får lidt ro indeni.
Se billederne af Malene øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene flygter fra knust hjerte
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.