'Paradise'-Malene: Derfor har jeg rødt tøj på til festen

Det viser sig, at der er en forklaring på, hvorfor Malene har rød på til lyskryds-festen.

Af Emilie Holm Egebro - 27. april 2017 kl. 7:25

I aftes var der lyskryds-fest på ‘Paradise Hotel’. Her skulle deltagerne vælge, om de ville have grønt tøj på, hvis de var singler og klar på at give den gas, gult tøj på, hvis de var lidt afsat og havde noget kørende med nogen, og rødt tøj på, hvis de var i et forhold.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas: Derfor kysser jeg med Maja og ikke Nanna
Foruden Lenny og Jasmin valgte Malene også at iføre sig rødt tøj, og det giver hun nu en forklaring på.
– Jeg har faktisk ikke en god grund. Jeg havde en rigtig dårlig dag den dag, og da jeg så tøjet, var der ikke frit valg. Der var for eksempel ikke nok grønt tøj til alle, så jeg tog bare et rødt, fortæller Malene og fortsætter:
– Desuden havde jeg et forkølelsessår, så jeg følte på en måde, at det røde tøj var meget passende, da et forkølelsessår smitter, og det dermed forhindrede mig i at feste og hygge mig på samme vilkår som de andre. Jeg fortryder dog lidt i dag, at jeg ikke bare tog det hele med et smil og bare legede med på legen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas afslører: Jeg har stadigvæk følelser for Nanna
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja: Nanna burde have fortalt mig om følelserne for Jonas
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.